Szórakozás

„Életem egyik legrosszabb élménye volt” – véleményezte Kecskés Enikő az Alekosszal töltött 24 óráját

A modell korábban sírva fakadt Kafi előtt a vagyonőr viselkedése miatt.

Az Ázsia Expressz hétfői adásában Ördög Nóra bejelentette, hogy egy időre összecserélődnek a párosok: Kecskés Enikőnek Alekosszal kellett együtt dolgoznia, a közösen töltött 24 órájuk viszont igencsak megviselte a modellt. Egy ponton le is tépte magáról a mikroportot, majd faképnél hagyta a stábot, később pedig sírva fakadt, amikor összetalálkozott az eredeti csapattársával, Kafiya Rea Millával.

Úgy beszél velem, mint a kutyával, undorító! Nem azért jöttem ide, hogy lejárasson

– mondta akkor a kolléganőjének.

Mikor a visszarendeződések után Ördög Nóra arra kérte Kecskést, összegezze az elmúlt 24 órát, a következőket felelte:

Alekosz undorítóan viselkedett velem. Gusztustalan volt, ahogy bánt velem, megalázó. Igazából életem egyik legrosszabb élménye volt. Velem ennyire undorítóan nem bántak. Nem vicces. Tényleg nem volt vicces, amiket csinált. Én szerintem bírom a strapát, de ahogy ő viselkedett, szerintem úgy emberrel nem illik viselkedni.

A vagyonőr erre azzal reflektált, hogy szerinte ettől romantikusabbat a modell nem is mondhatott volna, hiszen úgy véli, most először mutatott valódi érzelmeket, amiket neki sikerült kihoznia belőle a viselkedésével.

Gratulálok!

– nyugtázta a meglátásait Kecskés.

A műsor tavalyi évadában egyébként Gelencsér Tímea is nagyon nehezen élte meg, amikor Gáspár Győzővel kellett együttműködnie.

Kapcsolódó
„Borzalmas volt ez az elmúlt 24 óra!” – Gelencsér Tímea sírva idézte fel, milyen volt Gáspár Győzővel együtt versenyeznie
A showman miatt a hotelszobájukból is kidobták őket, Gáspár ugyanis nem volt hajlandó Gelencsérrel egy légtérben aludni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik