Szórakozás

Ázsia Expressz: „Kussolj már be!” – Kecskés Enikő kiborult Alekosz viselkedése miatt

TV2
TV2
Egy ponton nem is bírta tovább, letépte magáról a mikroportját és a görög celebbel együtt a teljes stábot faképnél hagyta.

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában felcserélődtek a párok: Kecskés Enikőnek Alekosszal kellett együttműködnie, aminek a görög celeb láthatóan jobban örült, mint a modell.

A reggel folyamán Alekosz voltaképpen azzal indított, hogy az olyan rendes, becsületes nők, mint az ő párja (Varsányi Réka) annyit keresnek egy hónapban, amennyit Kecskés Enikő két nap alatt elkölt. Utóbbi nem vette jó néven a feltételezést, és közölte a vagyonőrrel, hogy csak azért, mert szép, nem biztos, hogy olyan élte van, amilyet Alekosz elképzel neki, ezért arra kérte, fogja vissza magát találgatások terén.

A duóknak később aranyat kellett mosniuk, Kecskésék közül pedig a modell volt az, aki nekivágott a tisztogatásnak. Mindeközben Alekosz lelkesen biztatta, mondván, csináljon mindent úgy, ahogyan otthon, és ássa az aranyat.

Alekosz, kussolj már be! Olyan vagy, mint a Sipos F. Tamás! Azt hittem, nála nincs irritálóbb személy!

jelentette ki Kecskés, mire Alekosz a következőkkel kontrázott:

Profi aranyásó vagy. Figyelj, gratulálok ehhez. Ez az egy, amihez értesz!

A modell és a vagyonőr később Kafiya Rea Milla és Vágner Fanni feladattal kapcsolatos vitájába is bekapcsolódtak, majd a vagyonőr kifejezte a kamerák előtt, mennyire jól szórakozik azon, hogy Kecskés kínnak éli meg a vele való együttműködést.

Alapvetően viccesnek találom, amit Enikő csinál. A vicces része az, hogy én látom, hogy ő micsoda kínokat él át, mekkora kínszenvedés neki ez a velem való lét. A háta közepére kíván már engem, és már olyan zsigeri, elemi részecskék mozdulnak meg benne idegi alapon… A teljes idegrendszere gajra van vágva! Időzített bomba, egy szunnyadó vulkán

fogalmazott a vagyonőr, akit az adás végén Kecskés káromkodva kiabált le, majd egy ponton letépte magáról a mikroportot, és a „nem érdekel, zárjatok ki a faszba” mondattal faképnél hagyta a stábot.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik