Élet-Stílus

„Borzalmas volt ez az elmúlt 24 óra!” – Gelencsér Tímea sírva idézte fel, milyen volt Gáspár Győzővel együtt versenyeznie

A showman miatt a hotelszobájukból is kidobták őket, Gáspár ugyanis nem volt hajlandó Gelencsérrel egy légtérben aludni.

Az Ázsia Expressz tegnap esti adásában összecserélődtek a párosok, Gelencsér Tímea Gáspár Győzővel került egy csapatba. A feleknek korábban volt már összetűzése, a viszonyuk viszont láthatóan tovább mérgesedett az együtt töltött nap alatt. Gelencsér az este folyamán szobát szerzett maguknak egy hotelben, és ugyan több ágy is a rendelkezésükre állt, Gáspár kijelentette, nem fog egy olyan nővel egy szobában aludni, aki a lányával egyidős.

Jó, Győző, ha ilyen fejeket vágsz, akkor szerintem le is mehetsz. Vagy akkor intézz magadnak egy másik szobát

– mondta a sportoló-influenszer, mire a showman lement a recepcióra.

Gáspár miatt végül Gelencsért is kitették a szobájából, aki a könnyeivel küszködve kérdezte a csapattársát, mégis hol szeretne az éjszaka olyan szállást találni, ahol két külön szobát is kaphatnak. Végül az útjukba került egy másik szálloda, ahol Gáspár gyorsan intézett magának egy szobát, nem törődve azzal, hol alszik majd az influenszer. Gelencsér az angoltudásának hála hamar intézett magának szállást a recepción, de megviselte az, ahogyan a showman viselkedett vele.

Borzalmas volt ez az elmúlt 24 óra

– fakadt sírva másnap Gelencsér, amikor Ördög Nóra azt kérdezte tőle, hogy viselte a Gáspárral töltött napját.

Minden szinten szörnyű volt. Alig vártam, hogy beérjünk hozzád, és vége legyen.

Gáspár Győző azzal védekezett, hogy a műsort Gáspár Bea édesanyja és az ő édesapja is nézi, ezért ő nem szeretett volna egy szobában aludni a 28 éves influenszerrel, állította továbbá, hogy Gelencsér azzal a mondattal parancsolta őt ki a szállásukról, hogy

Akkor takarodj!

Gelencsér kijelentette, hogy nem mondott ilyet, majd Ördög Nóra is közbeszólt, mondván: Gáspártól már csak lovagiasságból is elvárható lett volna, hogyha nem ő akar a csapattársával osztozni egy szobán, akkor keres magának egy másikat.

Miután kiderült, hogy a második szállodában a showman szobát szerzett magának, és az nem érdekelte, hol alszik Gelencsér, Gáspár Bea és a többi játékos is jelezte, hogy nem szimpatizál a viselkedésével.

Hát, sajnálom, Timi

– mondta Gáspár Bea az influenszernek, aki miután visszatérhetett Rozs Gerihez, azt mondta neki, a földről kell majd őt „összetakarítania” a történtek után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik