Szórakozás

„Barátom, túl korán mentél el“ – Salma Hayek közös fotókkal búcsúzott Matthew Perrytől

Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty Images
A '90-es évek végén dolgoztak együtt.

A hétvégén járta be a hír a világsajtót, mely szerint Matthew Perry 54 éves korában elhunyt. Úgy tudni, Los Angeles-i otthonában, a jakuzziban találtak rá.

A színészről az elmúlt napokban sorra emlékeznek meg a kollégái, a minap a Jóbarátok stábja is közös közleményben búcsúzott Perry-től, aki Chandlert alakította a sorozatban.

Salma Hayek ugyancsak dolgozott együtt a színésszel: a Bolond szél fúj című romantikus vígjáték 1997-ben jelent meg a főszerepésükkel, Perry pedig korábban azt mondta, ezt érzi a legjobb filmjének, amiben valaha is szerepelt. Közös munkájukat felelevenítve nemrég Hayek is közös fotókkal mondott búcsút színésztársának.

Van egy különleges kötelék, ami akkor jön létre, ha valakivel közös álmaink vannak, és együtt dolgozunk értük. Tavaly nagyon meghatódtam, amikor Matthew megosztotta az Instagram-sztorijában, mennyire szerette a Bolond szél fújt, és hogy szerinte az a film, amit együtt csináltunk, valószínűleg a legjobb filmje volt. Az évek során ő és én azon kaptuk magunkat, hogy mély nosztalgiával és hálával emlékezünk vissza életünknek ezen jelentős időszakára

– fogalmazott a színésznő, hozzátéve:

Barátom, túl korán mentél el, de én továbbra is nagyra fogom tartani a bolondosságodat, a kitartásodat és a kedves szívedet. Isten veled, édes Matthew, soha nem felejtünk el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
A Jóbarátok főszereplői közös közleményben reagáltak Matthew Perry halálhírére
Két nappal kollégájuk hirtelen halála után törték meg a csendet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik