Szórakozás

Tóth Gabi sírva nyilatkozott Krausz Gáborral való szakításáról

Új párjáról is mesélt.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztusban jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Ezt követően hetekig a szakításukkal kapcsolatos hírekkel volt tele a bulvársajtó, a felek viszont nem nyilatkoztak – egészen mostanáig, az énekesnő ugyanis a Tények Plusz stábjának mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt időszak történéseit.

A kudarcot volt nehéz megélni, mert egy szerető családból jövök, ahol egyben van mindenki. De hiszem azt, és a mai napig kiállok azért, hogyha valaki nem boldog abban, amiben él, az merjen a szívére hallgatni és lépjen. Ha van gyerek, ha nincs. Mert egy életünk van, és jár az embereknek a boldogság. És hiszem azt, hogy a Gáborral nekünk sokkal jobb viszonyunk van így, mintha mi kapcsolatban maradtunk volna

– mondta a műsorban.

Hangsúlyozta, meglátásai szerint többen is megszólaltak a szakításukat illetően, akik valójában nem tudták, mi történik közöttük Krausz Gáborral, így egy hamis narratívát felállítva róla.

Az emberek felültek egy valótlan gyűlölethullámra, és egy olyan képet alkottak rólam, amit néztem, hogy hol vagyok én ebben? Nekem ehhez semmi közöm. Nincs köze a valósághoz! (…) Nem aláztam meg senkit. Jóban vagyok a Gáborral, tisztességesen megbeszéltük a dolgainkat, és neveljük közösen a kislányunkat. Az a legfontosabb, hogy a kislányom ebből azt lássa, hogy van egy szerető édesapja és egy szerető édesanyja.

Az énekesnő szerint bár senkire nem tartozik, mi történt a négy fal között, annyit elárult, hogy elfáradt a kapcsolatuk a séffel, és bár mindent elkövettek azért, hogy a házasságuk működni tudjon, nem jártak sikerrel.

Ami Krausz Gábort illeti, a Sztárban Sztár leszek! mestere fontosnak tartotta kiemelni, hogy a séf remek apa, akinek mindig hálás lesz a közös kislányukért, éppen ezért is szeretné, ha Hannaróza is úgy érezné, annak ellenére is összetartó család áll mögötte, hogy a szülei már nincsenek együtt.

A beszélgetés során bár szűkszavúan, de új párjáról is megszólalt az énekesnő:

Csodák történnek velem nap mint nap. Mert olyan szerető közegbe megyek haza, amire minden ember vágyik, és minden embernek jár. Nagyon stabil hátországom van, és szellemi partner, egy olyan kapcsolódás, amit senki sem lát, és én ezért nagyon hálás vagyok.

A teljes interjút ide kattintva lehet megnézni.

Tegnap jelent meg egyébként az énekesnő új dala, amit az elmúlt időszakról írt.

Kapcsolódó
„Átkozottul hosszú volt a nyár, társam nem volt más, csak a magány” – énekli új dalában Tóth Gabi
Ezzel a dallal szeretné elmondani azt, amit eddig nem tudott, vagy inkább nem akart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik