Szórakozás

Beperelte előző munkahelyét a mexikói doktornő, akit kettős élete miatt rúgtak ki

Sztriptíz és OnlyFans.

Egy korábban orvosként dolgozó nő beperelte előző munkahelyét, miután kirúgták néhány Instagramra feltöltött fotója miatt – írja Daily Star.

Dr. Jovanna Isabel Ortega az Issstecali mexikói orvosi cégnél dolgozott, miközben másodállásban sztriptíztáncosként tevékenykedett, valamint az OnlyFans-re töltött fel magáról felnőtteknek szóló tartalmakat. Egy ideig minden gond nélkül tudott a két eltérő területen dolgozni, azonban a 33 éves nő megosztott magáról néhány fotót az Instagramján, melyek egyértelművé tették mellékjövedelmének forrását – napokkal később pedig érkezett a hivatalos értesítés a kórházból való elbocsátásáról.

Noha Ortega eleinte azt mondta, hogy nem fogja beperelni korábbi munkaadóját, mégis rászánta magát erre a lépésre. A helyi média szerint igen jó esélyekkel indul a bíróságon a táplálkozástudományi mesterdiplomával rendelkező orvos, miután munkaszerződése nem tartalmazott olyan záradékot, amely megtiltotta volna, hogy OnlyFans-fiókkal rendelkezzen, így akár az elmúlt hónapok elmaradt munkabért is kifizethetik neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jovanna Ortega (@doctorasensual) által megosztott bejegyzés

A mexikói nő esete nem egyedi; egyre több munkáltató találkozik a dilemmával, hogy meddig van beleszólásuk az alkalmazottak magánéletébe, illetve abba, hogy azok vállalnak-e másodállást munkájuk mellett.

Legutóbb arról az ausztrál nőről írtunk, akit azért rúgtak ki a munkahelyéről, mert kiderült, hogy egy év alatt 300 emberrel létesített szexuális kapcsolatot; előtte egy pornózásból is élő amerikai tanárnőt bocsátottak el hasonló okokból, aki mellett diákjai petícióval álltak ki; de arról a nőről is beszámoltunk, akit az orosz állami hivataltól küldtek el egy Playboy magazinnak beküldött erotikus fotó miatt.

Kapcsolódó
Az orosz állami hivataltól erotikus fotói miatt kirúgott nő a mai napig nem bánta meg tettét
Anna Anufrieva Az év lánya 2019 versenyre küldte be fotóit a Playboy magazinhoz, ami után teljesen összeomlott addigi élete.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik