Élet-Stílus

Petíciót indítottak, hogy az iskola vegye vissza a pornózás miatt elküldött tanárnőt

Brianna Coppage belefáradt a harcokba, már minden erejét az OnlyFans oldalálra fogja fordítani.

Brianna Coppage-et nemrég felfüggesztették az iskolájában, miután kiderült, hogy erotikus tartalmakat oszt meg az OnlyFans oldalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

St. Louis Post-Dispatch (@stltoday) által megosztott bejegyzés

A Missouriban élő 28 éves tanárnőt imádták a diákjai, ezért petíciót indítottak, hogy a St Clair High vegye vissza Coppage-et.

Az oldalt az egyik tanuló nagynénje indította. Leírta, hogy nemrég kirúgták a tanárnőt, akinek szerinte azért kellett másodállást vállalnia, mert az iskolában nem fizették meg eléggé. Hozzátette, hogy Coppage-et csodálatos embernek tartja, aki törődik a tanítványaival, akik mindig számíthatnak rá.

Kérjük, írja alá ezt a petíciót, és segítsen neki visszakapni a munkáját

– írta Tiffany Ray a Change.org oldalon.

Az intézményben belső vizsgálat indult az ügyben, ami még mindig folyamatban van, a tanárnőt azonban nem fogják visszavenni a kényszerszabadság után. A Daily Mail szerint ugyanis Coppage bejelentette, hogy felmond, hogy végre béke legyen, és hogy ezen túl csak a pornókarrierjére tudjon összpontosítani.

Nem akarok harcolni a tankerülettel. Készen állok a békére!

– mondta.

A 14 és 16 év közötti diákokat tanító Coppage oldalát egy hete fedezte fel valaki, és bepanaszolta az vezetőségnek. Ezután megvonták a tanárnő hozzáférését az iskolai fiókjaihoz, és felfüggesztették.

Coppage összességében jól jött ki a dologból, több ezer követőt szerzett a történetével kapcsolatos beszámolóknak köszönhetően. Ráadásul míg tanárként évi 42 ezer dollár (kb. 14,7 millió forint) volt a fizetése, az OnlyFans-en havonta 10 ezer dollárt (kb. 3,5 millió forint) is meg tud keresni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik