Élet-Stílus

Az orosz állami hivataltól erotikus fotói miatt kirúgott nő a mai napig nem bánta meg tettét

Anna Anufrieva Az év lánya 2019 versenyre küldte be fotóit a Playboy magazinhoz, ami után teljesen összeomlott addigi élete.

Mi is írtunk korábban arról a szibériai nőről, akit azért távolítottak el az orosz állami hivataltól, mert erotikus fotókkal indult a Playboy magazin 2019-es versenyén.

Anna Anufrievát a fényképek beküldése után gyakorlatilag hajléktalanná tették: rövid időn belül elvesztette állását, majd lakásának is búcsút kellett intenie, miután a botrány miatt nem tudott máshol elhelyezkedni, és fizetni jelzáloghitelének törlesztőrészleteit. A Tyumeny városának közbeszerzésekkel foglalkozó egykori munkatársával édesapja is megszakított minden kapcsolatot, mert szerinte lánya az egész ország előtt viselkedett szégyentelenül.

Nincs hol laknom. Se munka, se barát, se lakás. Olyan, mintha bűncselekményt követtem volna el. A botrány és a fogyás miatt problémáim lettek a menstruációmmal is. Senki sem akar alkalmazni, és szeretném, ha világossá tennék, hogy ez a fénykép miatt van – ehelyett tucatnyi egyéb okot találnak. Hirtelen még sincs üres állásuk, vagy máris találtak egy jobb jelöltet.

– nyilatkozta az akkor 27 éves nő, aki szerint a modellek, színésznők és fitneszedzők mellett az állami alkalmazottak, tanárok és orvosok számára is meg kellene engedni, hogy meztelenül pózolhassanak, és szabadon dönthessenek arról, mit osztanak meg magukról a külvilággal.

Anna Anufrieva élete azóta helyrerázódott: férjhez ment egy Andrew nevű férfihez, és született egy kislányuk, aki jelenleg 9 hónapos. Házassága legboldogabb – feltehetőleg egy nyaralás közben átélt – pillanatairól így számolt be:

Ahol más a levegő, és te magad is mássá válsz; úgy repkedsz, mint egy kolibri, és magadba szívsz mindent, amit körülötted látsz – zenét, színeket és illatokat, pálmafákat. Mintha filmjelenetek lennének: nevető emberek, csillagos ég és szabadság.

Kislánya születéséről pedig a következőket idézte tőle a Daily Star:

Amikor szülés után szoptattam a lányomat, az valami hihetetlen volt. Maga a világűr. Ezt a férfiak sosem fogják megérteni.

Az édesanya azt ugyan nem árulta el, hogy a botrány óta volt-e másik munkahelye, de annyit tudni lehet, hogy továbbra is vállal aktfotózásokat, és a mai napig nem bánta meg a 2019-es incidenst.

Néhányan megkérdezték, hogy megérte? Elveszíteni egy stabil, titkos állást az állami hivatalnál, egy tekintélyes pozíciót. Mindez megérte. Higgyék el őszinte szavamat, amit egykori állami tisztviselőként mondok.

Nemrég tán ugyanennek a skálának a másik oldaláról is írtunk, mikor bemutattunk egy autók értékesítésével foglalkozó vállalkozót, aki coach tréningjein azt hirdeti, hogy nem alkalmaz nem kockahasú munkavállalókat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik