Szórakozás

Kirúgták a munkahelyéről, miután rájöttek, miből keresi mellékes jövedelmét a szexmániás nő

Egy év alatt 300 emberrel feküdt le.

A 26 éves Annie Knight azt állítja, azért rúgták ki új munkahelyéről mindössze öt nap után, mert kiderült, hogy mással is foglalkozik.

Azért, mert van egy OnlyFans-oldala, ahol saját elmondása szerint a tartalomkészítők felső 0,4 százalékába tartozik.

A kirúgását tartalmazó e-mailben több képernyőfotót is csatoltak az OnlyFans-oldaláról, és azt írták, hogy azért rúgják ki, mert nem kért engedélyt másik munka végzésére, és mert „durva nyelvezetű” „online pornográf képeket” oszt meg magáról – számolt be róla a Daily Mail.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

annie knight (@anniekknight) által megosztott bejegyzés

Knight az e-mailt olvasva egyszerre volt dühös és szomorú, mert ő az OnlyFans-oldalt azért indította el még 2020-ban, hogy az onnan származó jövedelméből majd tudjon venni egy házat. Gondolt rá, hogy vitatja a vállalat döntését, de aztán letett róla, úgyis „nagyon utálta” a munkát, amit végeznie kellett.

Bizonyos értelemben örülök, hogy kirúgtak, mert most sokkal boldogabb vagyok és sokkal több a szabadságom. Jóval többet is keresek, mint a másik munkahelyemen.

Knight idén szerepelt a The Kyle és Jackie O Show-ban is, ahol az OnlyFans-karrierje mellett arról is szó volt, hogy egy év alatt 300 nővel és férfival feküdt le, mert a szextől „jól érzi magát” és „hajlandó bármit kipróbálni”. Néha egy nap alatt akár öt emberrel is lefekszik, akiket társkereső alkalmazásokban ismer meg, valamint egy listát is vezet arról, akikkel rendszeresen találkozik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik