Szórakozás

A Kőgazdag Fiatalok Papacitája tisztázta, miért adtak ki rá elfogatóparancsot

tv2
tv2
Tisztázta magát, lekerült a police.hu-ról.

Elfogatóparancs alapján körözik a Kőgazdag Fiatalokból ismert Papacitát, írtuk meg a minap a police.hu-n található adatok alapján.

Papacita mint PSG Ogli testőre szerepelt a TV2 nagysikerű realityjében. A hivatalosan Hopka László nevű, 43 éves férfi ellen október 11-én elfogató parancsot adott ki a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja, derül ki a police.hu-n közzétett adatlapjáról.

A police.hu-ról már lekerült a parancs, sőt, maga Papacita tisztázta az okokat:

Srácok, elmondjuk frankón, hogy arról volt itt szó, hogy volt egy lakcímváltozásom 3 évvel ezelőtt, és akkor volt egy pénzbírságom. Valami közlekedési kihágással, ami 143 ezer forintra emelkedett. Ezt reggel rögtön beutaltuk a rendőrségre, és visszaigazoltan, vissza is vették a körözést, tehát nem vagyok körözés alatt. Nincsen semmi probléma.

Hogy miért sikkasztás volt az elfogatóparancs mögött, arról így beszélt:

Megkérdeztük az eljáró tisztet, hogy miért sikkasztásnak nevezik: az volt a válasza, azért, mert az államkasszából a pénzt elvettem, tehát nem fizettem be. Mindenkinek ajánlom, ha valakinek pénzbírsága van, fizesse be, akár 5 vagy 10 ezer forint, mert ez a rendszer így van felépítve. (…) 12 perc alatt elintéztük ezt a félreértést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik