Szórakozás

Gáspár Győző: Egy értékrend, világnézet felvállalása kijár minden állampolgárnak, nekem is

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Úgy fogalmazott: több mint egy éve próbál úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozhasson.

Gáspár Győző év elején lett hivatalosan a Fidesz tagja, de már előtte is gyakran feltűnt a párt rendezvényein. Legutóbb a tihanyi Tranzit fesztiválon fotózkodott Orbán Viktor kormányfővel és más párttagokkal. Ezt követően hosszú Instagram-posztban beszélt arról, hogy ezentúl a celebkedés mellett mással is szeretne foglalkozni.

Több mint egy éve már annak, hogy úgy döntöttem, megpróbálok úgy élni, hogy a celebkedés és a szórakoztatás mellett komolyabb ügyekkel is foglalkozhassak. Elkezdtem közügyekkel, társadalmi kérdésekkel is foglalkozni, miközben folyamatosan tanulom azt, hogy hogyan is működik az ország, a közigazgatás, a közpolitika és mindazok a közös dolgok, amelyek meghatározzák az életünket. Ez egyben egy értékrend, egy világnézet felvállalása is. Ugyanolyan alapjog, mint bármelyik másik, és ami kijár minden állampolgárnak Magyarországon – azaz nekem is

– kezdte bejegyzését az egykori showman, majd úgy folytatta: ebből adódóan előre vissza kell utasítania minden „rossz szándékú híradást és médiamegjelenést, amelynek csakis az a célja, hogy engem és a felvállalt politikai közösségemet járassa le”. Az újságokat a hitelességre való törekvésre buzdította, és hogy ne jelentessenek meg valótlan tartalmakat, illetve olyat, „amelyhez én magam nem járultam hozzá, megszegve a legalapvetőbb média-etikai elvárásokat is”. Jelezte továbbá, hogy amennyiben a jövőben a méltóságát csorbító anyag jelenik meg a sajtóban, akkor indokolt esetben bírósághoz fog fordulni.

Mindezzel egy időben pedig szeretném hálásan megköszönni több ezer embernek és minden jó szándékú médiamunkásnak, hogy pozitívan szóltak a hétvégi Tranzit fesztiválról, amelyre tanulni, ismerkedni, kapcsolatokat építeni mentem el, és ahol egy nyitott, támogató környezet fogadott

– zárta posztját Győzike.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés


Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik