Szórakozás

Demcsák Zsuzsa segíti a polgármester-választáson induló Gáspár Zsolt kampányát

TV2
TV2
A műsorvezető készíti fel az ifjabb Gáspár-fivért a nyilvános beszédekre.

Gáspár Zsolt idén júniusban, a nagy károkat okozó nógrádmegyeri villámárvíz után határozta el, hogy ismét megpályázza a helység polgármesteri posztját. A soron következő, jövőre esedékes önkormányzati választáson független jelöltként szeretne indulni. Programja legfontosabb pontjait is felvázolta már korábban, ezek között szerepel többek között a falu infrastruktúrájának és a lakók életminőségének javítása, illetve ígéret az ingyenes internetre és Gáspár celeb ismerőseinek rendszeres látogatására a faluban.

Most kiderült: a kampányra való felkészülésben kollégája és barátja, Demcsák Zsuzsa segíti a jelöltet. A műsorvezető leginkább kommunikációs tanácsokkal látja el a gazdát, hogy minél több emberhez elérjen a mondandója.

Zsuzsikával nagyon jó barátok vagyunk, felnézek rá, mert remek műsorvezetőnek tartom. Úgy gondolom, a jó pap holtig tanul, és nekem is van még hova fejlődnöm, például a kommunikáció terén. Ebben segít nekem, hiszen a célom, hogy megnyerjem Nógrádmegyerben a 2024-es önkormányzati választásokat, és jó polgármestere lehessek a községünknek. Ahhoz, hogy siker koronázza az ötletemet, az kell, hogy Zsuzsi felkészítsen, mert ő ezen a téren is igazi profi

mondta el a Blikknek Gáspár Zsolt.

Demcsák Zsuzsa a lapnak úgy nyilatkozott, örömmel segít Farm VIP-s műsorvezetőtársának, akivel mindig, mindenben számíthatnak egymásra.

Egyértelmű volt, hogy amikor Zsolti felhozta az ötletet, azonnal igent mondtam, hiszen mi tényleg mindenben számíthatunk egymásra

– kezdte Demcsák, aki úgy gondolja, hogy bár Gáspár nyilvános beszédben fejlesztésre szorul, az „alapanyag” jó.

Zsoltinak van egy jellegzetes beszédstílusa, amit nem szabad megváltoztatni, ő ilyen, neki ez az egyénisége. Pont a lényeg veszne el, vagyis az, amiért őt annyian szeretik. Ezért nem kell javítani a tájszólásán, a habitusán, abban viszont tudok neki tanácsot adni, hogy miként tartson meg úgy egy beszédet, hogy azzal megfogja a közönséget, hogyan érhet el ennél szélesebb rétegeket is a mondanivalója.

Kapcsolódó
Ingyen internet és nyelvórák Demcsák Zsuzsával – Gáspár Zsolt felvázolta polgármesteri programja főbb pontjait
Több celeb ismerősét is meghívná a Nógrád vármegyében található faluba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik