Szórakozás

Demeter Szilárd Tóth Gabiról: Ezt majd rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján

TV2 és Farkas Norbert / 24.hu
TV2 és Farkas Norbert / 24.hu
Számára az énekesnő magánéleti történései nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából.

Krausz Gábor és Tóth Gabi a múlt héten jelentették be, hogy hat év után véget ért a kapcsolatuk. Mindezt egy-egy majdnem teljesen egyforma közleményben tudatták a világgal, a séf viszont a saját írását egy némileg áthallásos sorral is kiegészítette:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet

– fogalmazott Krausz Gábor.

Mint ismeretes, Tóth Gabi a közelmúltban többször is fellépett a Fricska Táncegyüttessel, és további közös munkáik is kilátásban vannak. Az énekesnő egyébként a szakítást bejelentését követően a táncegylet egyik tagjával, Papp Máté Bencével jelent meg egy rendezvényen, ahol közös fotó is készült róluk. Utóbbit Pócs János fideszes politikus posztolta a Facebookra.

A történtek kapcsán a Népszava nemrég Demeter Szilárd véleménye felől érdeklődött, aki január 13-án együtt lépett fel az énekesnővel.

Tóth Gabi konkrét esetétől eltekintve: valakinek a magánéleti döntései és választásai elég ritka esetben járnak szakmai következményekkel. Nem kizárt ugyan, de az esetek nagy többségében egy énekesnő nem attól lesz jobb vagy rosszabb énekesnő, hogy szerelmi élete hogyan alakul. Ezért Tóth Gabi magánéleti dolgai számomra nem tűnnek relevánsnak az eddigi szakmai teljesítménye szempontjából

– fogalmazott a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója, akit arról is kérdezett a lap, mit gondol arról, hogy sokan megkérdőjelezik a Tóth Gabi által (a Petőfi Zenei Díjátadón) elnyert Év női előadója cím jogosságát, egyebek között azért is, mert az énekesnő legutóbbi stúdióalbuma 2010-ben jelent meg.

A kereszténység lényege éppen abban áll, hogy csak a Jóisten ítélkezhet a bűnös fölött életútjának végén. Ráadásul a bűnös számára is lehetőség nyílik a bűnbocsánatra. Szóval egyszerű halandóként nem lépnék az Úr helyére megítélni eleveneket és holtakat, ezt majd Tóth Gabi rendezi a Fennvalóval az utolsó ítélet napján

– mondta Demeter, hozzátéve: személyes véleménye szerint Tóth Gabi továbbra is egy rendkívül jó hanggal megáldott, kiváló énekesnő.

A témában egyébként korábban Vomberg Frigyes, Tóth Vera, Lakatos Márk, Kajdi Csaba és Sebestyén Balázsék is megszólaltak.

Kapcsolódó

A Fennvaló úgy tűnik, új feladattal is megtalálta az énekesnőt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik