Szórakozás

Megyeri Csilla: Nem tudom, mikor leszek képes újra elmenni önfeledten szórakozni

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
A hétvégén a vőlegénye beszélte rá, hogy mozduljon ki a négy fal közül.

Megyeri Csilla még júliusban, a debreceni Campus fesztiválon sérült meg: először egy nővel keveredett összetűzésbe, akivel néhány másodpercre egymásnak is estek, az illető párja avatkozott közbe. Nem sokkal később a férfi is az influenszerre támadt, utóbbi elmondása szerint a hajánál fogva rántotta a földre, és a fejét kezdte el ütni.

A múlt héten derült ki, hogy Megyeri azóta feljelentést tett a pár ellen, egy hétig várt ugyanis a bocsánatkérésükre, de nem keresték fel.

Az influenszer ma a Blikknek nyilatkozott a történtékkel kapcsolatban, mint mondta, ezzel szeretné is lezárni a verekedéssel kapcsolatos témát.

Az elmúlt napokban rengeteg támogató üzenetet, hozzászólást kaptam az közösségi oldalaimon, de emellett sajnos értek támadások és bántások is. Az áldozathibáztatás sajnálatos módon manapság nagyon gyakori. Az első napokban depresszív állapotba kerültem, rengeteget sírtam, aludtam, telefonhívásaimat ignoráltam. És bár azóta igyekszem visszaterelni az életemet a rendes kerékvágásba, még ma is vannak nehéz óráim. A fizikai fájdalom néhány napon, héten belül elmúlik, de a lelki megpróbáltatásokat több időbe kerül feldolgozni

– magyarázta Megyeri, majd hangsúlyozta, hogy semmiképp sem sajnáltatni akarja magát: ehelyett azt szeretné tudatosítani az emberekben, hogy sem a szóbeli, sem a lelki, sem pedig a fizikai bántalmazás nem helyénvaló.

Nem tudom, mikor leszek képes újra elmenni önfeledten szórakozni, vagy csak beülni a barátaimmal, szeretteimmel valahova. A hétvégén a vőlegényemmel, Zsoltival a barátaink esküvőjén voltunk, de bevallom, nehezemre esett elmenni. Zsolti beszélt rá, hogy ne üljek a négy fal között, szedjem össze magam, mert annak semmi értelme, hiszen szerető emberek vesznek majd körül minket. Így is lett.

Az influenszer hozzátette, reményei szerint hamarosan visszatér a régi énje, a történtek miatt viszont még inkább a szívén viseli a bántalmazott emberek sorsát. Mint mondta, nem akarja, hogy az említett eset határozza meg, de fontosnak tartja kiemelni, hogy senkit, soha, semmilyen körülmények között nem szabad bántani, mert nincs az az indok, ami erre bárkit feljogosítana.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik