Élet-Stílus

„Megfogta a hajam, a földre rántott, ütötte a fejem” – Megyeri Csillát megverték egy fesztiválon

rtl
rtl
Lelkileg is padlóra került, a szeme kék-zöld foltos.

Verekedésbe keveredett Megyeri Csilla a debreceni Campus Fesztiválon: „Méltatlan és kellemetlen ez az egész helyzet. Soha nem kerültem verekedésbe. Lelkileg is megvisel ez az egész történet. Ki vagyok teljesen akadva” – fogalmazott Sebestyén Balázsék rádióműsorában a celeb, amit a Blikk szemlézett.

Az egyik standnál buliztunk, a barátunk odament egy társasághoz, mert szeretett volna nekik köszönni, majd visszajött hozzánk. Az egyik hölgy viszont elkezdett méricskélni, erre a barátnőm megemelte a poharát és annyit mondott, hogy egészségedre. Majd a hölgy felállt, megrázta a pezsgősüveget a kezében, és felénk locsolta. Erre én a kezemben lévő italt az irányába locsoltam, ez lehet nem kellett volna. Erre begurult és nekem esett, belekapott a hajamba és elindult a cicaharc. Ez pár másodperc volt.

A nő párja szedte szét őket, akivel szintén szóváltásba keveredett Megyeri. A férfi is nekitámadt.

Megfogta a hajamat, a földre rántott és a fejemet ütötte. A kezemmel védtem magam fent és közben a lábammal rugdostam. Nem nagyon mertek odalépni a fesztiválosok, de két ember plusz a biztonsági őr végül szétszedett minket.

Megyeri Csilla hozzátette, a sérülések továbbra is látszódnak: a szeme is kék-zöld foltos.

Nemrég a Balaton Soundon is kellemetlen élményeket gyűjtött:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik