Szórakozás

Varga Viktor a házasságról: Szerelem szempontjából abszolút lehetetlen

TV2
TV2
A párja ezt valamikor elfogadja, valamikor nem.

Varga Viktor nemrég a Ripostnak nyilatkozott arról, hogy miután néhány nappal ezelőtt 600 méter magasból kiugrott egy helikopterből egy 100 méteres kötéllel, minden félelmét sikerült legyőznie. A beszélgetés során viszont kiderült, hogy mégis akad valami, amitől még tart, az pedig a házasság.

Egy félelmem van még talán, a házasság! Én nem hiszek a monogámiában sajnos, de a házasság intézménye, mint egy szövetség, az egy csodálatos dolog. Viszont szerelem szempontjából abszolút lehetetlen. A párom ezt valamikor elfogadja, valamikor nem. Azért a női gondolkodás egy szeszélyes történet… De tegyük hozzá, hogy ez a birtoklás egy olyan dolog, amit én a kapcsolatok elején azonnal kizárok. Nincs birtoklás! Vannak individuumok, akik találkoznak egymással, de olyan nincsen, hogy te az enyém vagy. Ez nem létezik, mert meghalunk! Itt mindent bérlünk, egymást is csak béreljük

– magyarázta.

Az énekes egyébként három éve alkot egy párt Zsembera Liliánával, akivel 2022-ben a Párharcot is megnyerték. Mint akkor elmondták, bár nagyon szeretik egymást, nem terveznek összeköltözést, egyszer ugyanis tettek egy próbát, de annak nem lett jó vége. A tízmilliós nyereményüket is igazságosan elosztották maguk között: a táncművész a jövőjére fordította az összeget, Varga pedig vett belőle egy autót, amiről azt remélte, segítségére lesz majd a háza építésében. Utóbbi viszont az énekes bevallása szerint nem volt jó befektetés.

Kapcsolódó
„Nem volt jó befektetés” – Varga Viktor elárulta, mire ment el a Párharcban nyert ötmilliója
A párjával tavaly tízmilliót nyertek, amit igazságosan elosztottak egymás között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik