Élet-Stílus

„Nem volt jó befektetés” – Varga Viktor elárulta, mire ment el a Párharcban nyert ötmilliója

TV2
TV2
A párjával tavaly tízmilliót nyertek, amit igazságosan elosztottak egymás között.

Varga Viktor és Zsembera Liliána tavaly nyerték meg a Párharc első évadát és a 10 millió forintos fődíjat. Mint mondták, bár nagyon szeretik egymást, nem élnek együtt, és egyelőre nem is tervezik. A nyereményt akkor egyenlően felosztották egymást között, az énekes viszont a Blikknek elárulta, hogy mostanra már teljesen felélte a saját részét.

Liliána a jövőjére fordította a pénzt, én pedig vettem belőle egy nagy kocsit, ami a házam építkezéséhez lenne nagy segítség. Ez egy hatalmas, hattonnás gép, ezzel akartam felépíteni a házamat. Ám a jármű azóta sem működik, állandóan szervizben van, úgyhogy nem volt jó befektetés, kézzel kellett mindent csinálnom

– mondta a lapnak Varga, hozzátéve: reméli, nyár végére elkészül az épülettel, bár beköltözni nem szeretne, nagyon jól érzi magát a jurtájában. A házból inkább egy központot hozna létre, ahová bárki el tud vonulni feltöltődni, meditálni vagy csak pihenni pár napot.

Ami a szóban forgó jurtát illeti, Zsembera Liliána a Blikk érdeklődésére elárulta, simán benne lenne abban, hogy egy napon majd ott éljenek együtt a párjával. Úgy véli viszont, ha a családalapítás mellett döntenek, a mostaninál nagyobb jurtára lesz szükségük.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik