Szórakozás

Járai Máté a monogámiáról: A biztonság öli a vágyat

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte a vágynak valaki vagy enged, vagy visszafojtja.

Az IstenEst legutóbbi adásában a műsort vezető Istenes Bence Pumped Gabóval, Kamarás Norbival és Járai Mátéval beszélgetett, egyebek között a párkapcsolatokról alkotott nézeteiket is megosztották egymással.

A témában Istenes elmondta, szerinte a férfi agy két típusra osztja a nőket: azokra, akikben társat keresnek, illetve azokra, akik csak szexuális téren keltik fel a fantáziájukat. Hozzátette, szerinte a kettő néha találkozik, de tapasztalatai szerint csak ritka esetekben. Járai Máté minderre a következőkkel reflektált:

Mindenki keresi azt, hogy megtalálja azt a társat, akivel le akar élni egy életet, csak az a baj, hogy a biztonság, az öli a vágyat. Ezért van egy típus, aki viszont, mint egy őserő, ahhoz szívesen visszatérsz. Ennek a vágyadnak vagy élsz, vagy nem, nem kötelező, el lehet fojtani. De ezért hibás az a gondolat, hogy egy emberrel leélni egy életet, mert attól még az embernek vannak vágyai

– magyarázta a színész.

Nem egyféle ételt eszünk egész életünkben sem. Nagyon sokan gondolják úgy, hogy ez bántó a másiknak, ezért nem teszik meg. Nekünk nem bántó, ezért megtesszük. Az, hogy más típus is tetszik, az nem bűn, hanem teljesen természetes. Nem csak egyféle, hanem sokféle vágy van.

Az említett adásban egyébként a féltékenységről is beszélgettek a stúdióban ülők. Istenes Bence ekkor vallotta be, hogy amikor a gyerekeinek anyja, Csobot Adél tavaly a Dancing with the Starsban versenyzett Hegyes Berci oldalán, olyan féltékeny lett, mint korábban soha.

Kapcsolódó
Istenes Bence a DWTS-ról: Amikor tavaly Adél táncolt, olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben
Végül rájött, hogy dolgoznia kell a problémán, az ugyanis nem a táncról vagy Csobot Adél táncpartneréről szól, hanem a saját gyerekkori berögződéseiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik