Szórakozás

Istenes Bence a DWTS-ról: Amikor tavaly Adél táncolt, olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben

TV2 és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
TV2 és Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Végül rájött, hogy dolgoznia kell a problémán, az ugyanis nem a táncról vagy Csobot Adél táncpartneréről szól, hanem a saját gyerekkori berögződéseiről.

Csobot Adél tavaly az egész országot lenyűgözte a tánctudásával, amikor a Dancing with the Starsban szerepelt. Hegyes Bercivel meg is nyerték a táncversenyt, ám mint kiderült, a színésznő eközben nehéz időszakot élt meg otthon a gyerekei apjával, Istenes Bencével. A műsorvezető az IstenEst legutóbbi adásában beszélt arról, hogy korábban nagyon féltékeny típus volt, ami mögött a gyerekkori berögződései álltak. Amikor pedig egy másik férfival látta táncolni a kedvesét, teljesen eluralkodott rajta az érzés, olyan erővel, ahogy korábban soha.

Amikor tavaly az Adél táncolt, én teljesen kivoltam. Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben. Tudtam, hogy ez igazából nem a táncról szól, nem a táncpartneréről szól. Ez rólam szól, csak már olyan erősen nyomta az élet a szemembe, hogy ezzel neked dolgoznod kell. Bennem volt valami olyan gyomorból jövő ideg és agresszió, mikor feljött ez a féltékenység téma. És elkezdtem ezen nagyon határozottan dolgozni

– magyarázta Istenes, aki sokáig járt pszichológushoz, végül pedig a családállítás vált be neki igazán, amivel megtalálta a problémája gyökerét.

Mint mondta, Csobot Adél a közelmúltban is részt vett egy táncos eseményen, ahol ugyancsak Hegyes Berci volt a partnere. Erre a fellépésre már maga Istenes Bence buzdította, aki saját bevallása szerint már egészen más oldalról szemléli azt a szenvedélyt, amivel a párja táncol.

Rájöttem, hogy ha ő jól érzi magát, akkor az a nőiesség, amit belőle kivált, az hozzám száll vissza. Úgymond én is kapok abból, ha ő jól érzi magát. Ha én őt engedem, nem visszafeszítem és azt érzem, hogy akkor tartom őt meg, ha senki nem látja, senki nem ér hozzá, mert akkor az enyém. Hanem elkezded elengedni, hogy figyi, menj, és úgyis hozzám jössz haza, ha hozzám jössz haza, akkor van meg igazán az a kötelék. És azt a nőiességet ide fogod visszahozni.

Miután átértékelte a helyzetet, többé már nem féltékenykedett a próbák miatt, amikor pedig eljött a fellépés napja, inkább már kellemes büszkeséggel nézte a párját.

Mai fejemmel már fel se fogom, hogy adhattam ekkora műsorokat. Olyan jó érzés volt így megélni ezt, hogy ő is boldog volt ettől, és az egész kapcsolatunknak jót tett ez

– fűzte hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik