Szórakozás

„Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre” – Járai Máté abszurd rajongói kérésekről mesélt

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Más a számláit akarta kifizettetni a színésszel.

Járai Máté múlt héten a közösségi oldalán számolt be arról, hogy ráírt egy ismeretlen nő azzal, hogy valójában ő az édesanyja, de kisbabaként elrabolták tőle. Miután a színész közzétette az üzenet tartalmát, több ismert ember megkereste, hogy ők is kaptak hasonló üzenetet ugyanattól a hölgytől.

Valószínűleg ő ilyen úton próbál kapcsolatba kerülni azokkal a hírességekkel, akiket kedvel. Ez azért rettenetesen veszélyes, mert lehet olyan, akiben valóban kételyeket ébreszt a felvetés

mondta el a story.hu-nak Járai Máté, aki jó pár hasonlóan furcsa üzenetet címzettje volt már. Például az után, hogy feleségével, Járai Kírával szerepeltek a Nyerő Párosban.

Elképesztő volt látni, milyen indulatokat generált a produkció. Szó szerint családokat szakított ketté. Egy nő azzal keresett meg a döntő előtt nem sokkal, hogy az édesanyjához költözik a finálé napjára, mert képtelen a férjével és a fiával együtt nézni az adást, mivel ők Rácz Jenőéknek szurkolnak, a hölgy és az édesanyja pedig nekünk. A két tábor pedig olyan mértékben megosztott, hogy jobbnak látta, ha elköltözik

– osztotta meg.

A színész a rajongói megkeresések többségére személyesen válaszol, még akkor is, ha egészen abszurd kérésről van szó.

Egyszer megpróbáltak kibérelni egy hétre. Egy családtól érkezett az üzenet, akiknek nagyon szimpatikus voltam a tévés szerepléseim alapján. Szerették volna, ha odaköltözöm hozzájuk és szórakoztatom őket. Ugyan az ötlet hízelgő volt, de visszautasítottam. Maga a koncepció valóságshow-ként még működhetne is. Gondoljunk csak bele, az lehetne a műsor címe, hogy Celebbérlés.

Ahogy az ismert emberek többsége, ő is szép számmal kap segélykérő üzeneteket. Volt, aki ennek egészen kreatív formáját választotta. „Az illető elárulta, nagy kedvence vagyok, ezért elküldte nekem a különféle lejárt számlatartozásait kifotózva. Udvariasan megkért arra, válasszák belőle néhányat, és fizessek be, amennyit csak tudok” – mesélte a színész, aki végül nem teljesítette a kérést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik