Szórakozás

„Norbi light, de ha kipróbálod, megérzed” – Schobert Norbert újfajta videós edzésekkel tér vissza

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Állítja, a pulzust sem engedi 140 fölé az tréningek alatt.

Schobert Norbi júniusban beszélt arról, hogy szeretne visszatérni a tornához, de más formában, mint ahogyan évekkel ezelőtt űzte. A fitneszguru azt mondta, főként a saját korosztályának, illetve idősebb embereknek szólnak majd az edzései.

Nem sokkal később a horvát tengerparton megismerkedett a bokszolással, a mozgásforma pedig annyira megtetszett neki, hogy felhasználta a hamarosan megjelenő új edzős videóiban is. A sorozat Rubint Réka weboldalán lesz majd elérhető, Cardio Box 40 névvel, amiből 4 részt már le is forgatott Schobert.

Azért 40, mert 140 bpm ütem, lassabb mint a boksz. Alapütéseket tanulunk, alaplépéseket és a 40 felettieket, illetve a 40 kiló plusszal küzdő életmódváltókat szeretném segíteni. A pulzust se engedem 140 fölé. Szóval egy kímélő, egyszerű, zsírégető torna. Régen nagy sikert arattam a Fitness Kickbox programmal, de most a rúgás kockázatát se vállalom be, mert valakinek leragad a tartó lába és annyi a térdszalagnak. Ez most egy másik Norbi. Norbi light, de ha kipróbálod, megérzed

– írta legújabb Instagram-posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik