Élet-Stílus

Schobert Norbi: Ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Úgy véli, talán az életét köszönheti annak, hogy visszavonulásra kényszerítették.

Schobert Norbi pénteken a Frizbiben nyilatkozott az elmúlt időszak eseményeiről, többek között arról, hogyan élte meg, hogy a GVH vizsgálatot indított a cége ellen, megállapítva: a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről. Mivel a vállalkozás együttműködött a hatósággal és elismerte a jogsértést, 40 millió forintra mérsékelték a bírságot.

A fitneszguru a műsorban elmondta, hogy már nem érzi magát alkalmasnak a harcra, a jövőben más tervei vannak. Úgy tervezi, visszatér a tornához, és ha kell, a saját karrierjét háttérbe szorítja, hogy mindenben támogatni tudja a felesége edzői vállalkozását.

A téma kapcsán a Bors is felkereste Schobertet, aki elárulta, nyár után valóban visszatér majd a tornához, de nem úgy, mint annak idején. Főként a saját korosztályának, illetve idősebb embereknek szólnak majd a gyakorlatai. Úgy véli, bár az Update-ból nyugdíjba ment, van még pár erős éve Schobert Norbiként.

Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül. Szükségem van az emberek szeretetére és arra, hogy folyamatosan menetben legyek. Képtelen lennék arra, hogy csak úgy legyek és ne csináljak semmit. Ha édesanyám, a feleségem és a gyermekeim boldogok, akkor az én életem teljes tud lenni anélkül is, hogy egy cégbirodalmat irányítsak

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: ha belegondol, talán az életét köszönheti annak, hogy visszavonulásra kényszerítették egy szerinte igazságtalan döntéssel.

Hiszen ha még pár évet stresszelek és harcolok, szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók, vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek…

– summázta a történteket a fitneszguru, akinek bár furcsa érzés, hogy a húsz éve építgetett birodalmát nem a gyerekei, hanem valaki más irányítja majd, de tudja, hogy tovább kell mennie, csak éppen más irányba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik