Szórakozás

Tóth Gabi: Nagyon várom már, hogy Hanni nagyobb legyen, és jöhessen velem turnékra

TV2
TV2
Egyelőre nem tenné ki a kislányát többórás kocsiutaknak.

A napokban ért véget Tóth Gabi erdélyi koncertturnéja, élményeiről ma a Mokkában mesélt az énekesnő. Mint mondta, rengeteg szeretetet kapott a fellépésein, a családja viszont nagyon hiányzott neki, főleg a kislánya, hiszen egy hétig volt távol.

Az volt a legnehezebb, hogy Hanni nagyon hiányzott. Nagyon várom már, hogy nagyobb legyen, és jöhessen velem, együtt élhessük meg ezeket az élményeket. De azért most ezeknek a 11 órás kocsiutaknak nem tettem volna ki. Illetve minden este éjfél körül végeztünk a koncerteken. De nagyon nagy élmény volt hazajönni hozzá és megölelni. Azóta is össze vagyunk nőve.

Az énekesnő hozzátette, előadóként mindig nagyon elfoglalt nyaranta, így az elkövetkezendő hónapokban sem lesz túl sok lehetősége a pihenésre: jelenleg is forog a Sztárban Sztár leszek! következő évada, már a középdöntőt rögzíti a stáb.

Mint kiderült, Tóth Gabi hamarosan az olasztudását is megcsillogtathatja a közönség előtt. Egy dal erejéig csatlakozik majd az Il Volo opera-pop együtteshez, akik októberben a Budapest Sportarénában adnak koncertet. A trió anyanyelvén, olaszul fog ő is énekelni, szám egyik részletét viszont terv szerint lefordítják majd magyarra, ezzel is kedveskedve a budapesti rajongóknak.

Az énekesnő egyébként a minap jelentette be, hogy július 16-ai bejegyzésével befejezte a blogolást a család.hu platformján.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik