Szórakozás

Schumacher Vanda a tökéletes randiról: A mezőn is ülhetünk a fűben, szakadó esőben

RTL
RTL
Azt mondja, őt nem kell Michelin-csillagos étterembe vinni.

Schumacher Vanda is szerepelni fog a Celebrandi című sztáros párkeresőműsorban, ennek apropóján videós interjút adott az rtl.hu-nak. Ebben egyebek mellett elmondja, nyitott személyiségének köszönhetően bárhol könnyen ismerkedik, azt azonban nem tudja megofgalmazni, milyen egy tökéletes randevú.

Szerintem nem attól lesz tökéletes a randevú, hogy elmegyünk egy Michelin-csillagos étterembe, mert hogyha nem jó fej a csávó, akkor tök mindegy, hogy milyen. A mezőn is ülhetünk a fűben, szakadó esőben, hogyha életem szerelmével vagyok

– fogalmazott a színész-műsorvezető.

Schumacher arról is beszélt, fontos számára, hogy átjöjjön egy férfi kisugárzása, és hogy ő nőként fel tudjon rá nézni.

Nem vagyok romantikus típus, viszont nagyon hamar szerelembe tudok esni. Nálam a romantika inkább az odafigyelés, mert nagyon korlátozott az az idő, amit a magánéletemre tudok fordítani. Viszont hogy ha valaki megérdemli, annak száz százalékát, vagy néha még a munkából is próbálok elvenni, hogy a párkapcsolatomnak szenteljem azt az időt. Ezt nagyon-nagyon ki kell érdemelni. Nekem ez a legnagyobb félelmem, illetve ebbe szoktam belefutni, hogy olyan emberekre áldozom a figyelmemet és dedikálom az időmet, akikről végül kiderül, hogy nem érdemlik meg. Szóval most nagyon remélem, hogy a Celebrandiban valaki olyat találok, akire megéri odafordítani a figyelmet és az időt.

Mint mondta, nem szereti, ha egy férfi anyámasszony katonája, és nem érdekli a pasija családja sem. „Tudom, hogy ez csúnya, de én azt tudom elismerni egy férfiban, ha kettőnk életét építjük ketten” – árulta el. Kiderült, sok dologgal le lehet venni őt a lábáról, ám a figyelmesség és a bizalom létfontosságúak a számára.

Történt vele olyan, hogy valaki kizárólag a hírneve miatt ismerkedett vele, és bár ő nagyon jól ki tudja szűrni az ilyen férfiakat, előfordult, hogy engedett a csábításnak.

Van az a helyzet, amikor nem érdekel, mert nyilván én sem vagyok álszent. Ha van egy nagyon szexi csávó, akkor én is megkapom tőle, amit akarok: akár azt, hogy jól érzem magam vele egy adott ideig, vagy szexuálisan, ha arra kerül a sor, hogy valakivel rövidtávú kapcsolat alakul ki. Nem vagyunk álszentek, ez mindenkivel előfordul, még azokkal is, akik nem beszélnek erről. Szerencsére ez külföldön nem történik meg, mert nemzetközi szinten a kutyát nem érdekli, ha valakinek van párszázezer követője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik