Szórakozás

Szabó Franciska: Nagyon vágyom gyermekre, ha kell, spermabankba megyek

TV2
TV2
Legutóbbi szakítása után úgy érzi, még évekig nem szeretne kapcsolatot.

Szabó Franciska június elején árulta el, hogyan ért véget a kapcsolata amerikai testépítő párjával. Az Exatlon Hungary egykori bajnoka azt mondta, menekülnie kellett a férfitól, aki anyagilag is megkárosította: 10 millió forintja bánta a kapcsolatot. Később elárulta, hogy a pénze visszaszerzése érdekében OnlyFans-oldalt indított, ahol fétis tartalmakat kínál, emellett a szabad hétvégéin a rajongók „kibérelhetik, mint domina pankrátort”.

Szabó a minap a Ripostnak nyilatkozott a hogyléte felől. Mint mondta, többé nem engedi, hogy megsebezzék, jó ideig kapcsolatot sem szeretne. Az anyaságra viszont nagyon vágyik.

Inkább lemondok a szerelemről, de nem akarom még egyszer átélni, amit Dominic mellett. Tiszta hülye voltam, így utólag nem is értem, hogy történhetett ez meg, hogy egy érzelmi roncsot csinált belőlem, a mínusz 30 ezer dolláromról nem is beszélve. Az biztos, hogy amerikai pasi nem kell soha többé, de más se, évekig nem akarok senkit! De közben meg nagyon vágyom gyermekre, ha kell, spermabankba megyek, és most úgy látom, nagyon erre tartok! Ez itt Amerikában bevett dolog, sokkal nyitottabbak az emberek ezzel is, de mindennel kapcsolatban

– mondta a lapnak az egykori exatlonos, aki hamarosan a legjobb barátnőjével költözik majd össze.

Tele vagyok célokkal, tervekkel. A sportban is, de közben már építeni akarom a sport utáni életemet is. Lesz újra Power Slap versenyem és úgy néz ki, hogy a nyár végén egy újabb nagy álmom megvalósul: elindulok az első amatőr MMA versenyemen. Úgy vagyok vele, mi veszíteni valóm van, lassan a sportpályafutásom végéhez közeledek, mindent bele fogok adni. Addig is csinálom tovább a domina show-kat, meg az OnlyFans-oldalamat, most nekem áll a zászló, és ezt nem adom oda senkiért!

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Domina pankrátorként dolgozik az exatlonos Szabó Franciska, miután kisemmizte az exe
Jól jövedelmező OnlyFans-oldalt is indított fétis tartalmakkal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik