Szórakozás

„Rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek” – Pokollá vált az exatlonos Szabó Franciska párkapcsolata

TV2
TV2
Menekülnie kellett amerikai exétől.

Véget ért Szabó Franciska kapcsolata amerikai testépítő párjával, az Exatlon Hungary egykori bajnokának el kellett menekülnie a férfitől. A részletekről a Borsnak beszélt. Mint elmondta, miután elköltöztek Las Vegasból, egymás után derültek ki a dolgok az exéről.

Az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek. Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat…

Az exatlonos úgy érezte, volt párja pénzügyileg is kihasználta, vele fizettette ki például a költözést és a három havi kauciót is az új házukra. A férfi azzal is hitegette, hogy összeházasodnak: „Vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést… Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg.”

Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim… Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy elmentem pszichológushoz, akivel végül a sok beszélgetés közben rájöttünk ketten, hogy nem velem, hanem vele van a baj. Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt,  hogy feldobódjon… Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam

– fogalmazott az exatlonos. Exe azonban nem nézte tétlenül, hogy vége.

Jöttek a fenyegetések, felváltva sírással, de nem hagytam magam becsapni, már nem! Jobb most egyedül. Persze senki ne értse félre, ebben az egészben nem csak őt hibáztatom, én is hibás vagyok. De végre vége, nem zavar, hogy egyedül vagyok, most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált.

Szabó Franciskáról legutóbb az amerikai pofonbajnokságról szóló cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
„Apu reméli, hogy minél előbb abbahagyom” – magyar pofonokkal hódítanák meg Amerikát
Az Egyesült Államokban egyre többen érdeklődnek a pofonbajnokság iránt, de a fejlődést némileg hátráltatja, hogy mivel gyerekcipőben jár a profi verzió, menet közben alakul a szabályozás. A nagy ugrásban olyan sztárok segítenek, mint Arnold Schwarzenegger vagy éppen a magyar Szabó Franciska.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik