Szórakozás

Domina pankrátorként dolgozik az exatlonos Szabó Franciska, miután kisemmizte az exe

Jól jövedelmező OnlyFans-oldalt is indított fétis tartalmakkal.

Szabó Franciska június elején nyilatkozott arról, hogy véget ért a kapcsolata amerikai testépítő párjával, miután rájött, hogy „egy szociopata drogossal” él együtt. Az Exatlon Hungary egykori bajnokának egy új városba kellett menekülnie a férfi elől, aki érzelmileg és anyagilag is megkárosította őt: a kapcsolat miatt harmincezer dollár, vagyis mintegy 10 millió forintos mínuszba került.

Olyan az életem, mint egy szappanopera. Édesanyámék úgy is várják, mint egy következő epizódot, hogy mi történt éppen velem. Most abban a fázisban vagyok a szakítás, elmenekülés és a kudarc átélése után, hogy újraépítem magam. Nem engedek meg magamnak semmiféle szórakozást, építem tovább a karrieremet. A volt párom mellett ugyanis egyszerűen elszürkültem, a folyamatos lelki terror és a hangulatingadozásai miatt a végén már olyan rosszul éreztem magam, hogy nem mertem semmilyen felkérést elvállalni. De amióta eljöttem, újra tele vagyok energiával, megyek, nyomom, csinálom, már nem sok kell a csúcsformámhoz!

– árulta el a Bors megkeresésére Szabó Franciska. Mint mondta, most azért dolgozik, hogy visszaszerezze az exe miatt elvesztett pénzt.

Ezért indítottam az OnlyFans-oldalamat is. Úgy, hogy nem vállalok pornót, nem mutatok cicit és puncit, hanem fétis és domina tartalmakat teszek fel, így is havonta egymillió forintos bevételem van. De nem ez a nagy pénz, hanem hogy feláldozva a szabad hétvégéimet, rajongók kibérelhetnek, meghívnak, lefoglalnak, mint domina pankrátor. Emiatt több száz kilométert utazom hétvégente, de megéri. És ha összeszedem magam anyagilag, akkor megvalósítom a következő álmomat és elindul a saját ruha brandem!

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik