Szórakozás

Tóth Vera Tóth Gabiról: Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
Az énekesnő szerint húga tehetsége vitathatatlan, már 10-15 évvel ezelőtt is a legrangosabb díjakat kapta meg.

Tóth Gabi június közepén elnyerte az Év női előadója címet a Petőfi Zenei Díjátadón, ami miatt az utóbbi időben a támadások kereszttüzébe került. Nővére, Tóth Vera sem tudta szó nélkül hagyni a húgát ért bántásokat.

Amit Gabival művel a közvélemény, az átmegy minden határon. Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások. Nincs semmilyen bűne Gabinak, amivel ezt kiérdemelné. Néha úgy viselkednek vele, mintha embert ölt volna. Mit tett a Tóth Gabi, amiért így viselkednek vele? Ő senkit sem bántott, és annak sem akarna rosszat, aki kommentben mindennek elhordja őt

idézi Tóth Vera szavait a Bors a Ripost nyomán.

Volt idő, amikor Gabi annyi bántást kapott online, hogy az utcára is alig akart kilépni. Úgy kellett könyörögnöm neki, hogy jöjjön el velem egy budapesti plázába, kicsit kikapcsolódni. Végül beleegyezett, és milyen jól tette! Legalább tízen jöttek oda, ölelgették Gabit, és mondták neki, hogy ne figyeljen a rosszakarókra, ők nagyon szeretik. Két nénike legalább tíz percig simogatta a hátát, és végig arról beszéltek, mennyire szeretik őt és a munkásságát. Most pedig éppen Erdélyben van turnén, sokezer ember előtt lép fel egy-egy állomáson. Mindig mondom neki, hogy ezekre a sikerekre és örömökre koncentráljon, és a zenekarával végzett munkára, amivel hosszú távon művész tud maradni

− folytatta az énekesnő, majd hozzátette: elismeri, hogy húga tud idegesítő lenni, „én is néha fejbe tudnám kólintani” – mondta.

Mindig is különc volt, de attól még egy szeretettel teli ember, aki nagyon tehetséges, ezt senki ne próbálja elvitatni tőle! A legrangosabb díjakat kapta meg, már 10-15 évvel ezelőtt is.

Tóth Vera szerint testvére helyesen teszi, hogy olykor reagál a bántásokra és megvédi magát, de talán még célra vezetőbb lenne, ha inkább figyelmen kívül hagyná a negatív megjegyzéseket, és a zenélésre koncentrálna. Kritikusainak azt tanácsolja, menjenek el Tóth Gabi egyik koncertjére, „nézzék meg, milyen a hangulat, milyen átkötő szövegeket mond Gabi, hogy teljesít művészként. Rögtön megváltozna a véleményük róla” – vélekedett.

Tóth Gabi nemrég erdélyi turnéjával kapcsolatban nyilatkozott, az interjúban pedig az őt ért bántásokra is kitért:

Kapcsolódó
Tóth Gabi: Most először vonták kétségbe a szakmai tudásomat, eddig ezt senki nem tette
Azt mondja, most is túllép ezen, és egyáltalán nem érdekli, „mit kárognak a neten”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik