Szórakozás

A próbaidőre ítélt Ezra Miller váratlanul megjelent a Flash premiervetítésén, kiakadtak a twitterezők

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A balhés életű színész több év után most először vett részt nyilvános eseményen.

Ezra Millernek már több mint egy évtizede gyűlik a gondja a hatóságokkal. A 2010-es években csendháborítás és marihuánabirtoklás miatt került összetűzésbe a rendőrséggel, majd anélkül csókolta szájon egy rajongóját, hogy bármiféle engedélyt kért volna tőle. 2020-ban már a nyakánál fogva kapott el egy nőt egy izlandi bárban, majd kezdte fojtogatni. Rendőrök vitték el a helyszínről.

A színész balhéi ezután sem csillapodtak: több kisebb rendsértése is volt, verekedésekbe keveredett, majd betört az egyik, szomszédjához, akitől alkoholt lopott. Utóbbi miatt egy év próbaidőt kapott – nem kellett börtönbe vonulnia, mivel bevallotta bűnét és beleegyezett a vádalkuba.

A történtek után igencsak megosztotta a DC-rajongókat, hogy a Flash: A villám Los Angeles-i premiervetítésén váratlanul a főszereplőt játszó Miller is felbukkant a vörös szőnyegen hétfőn – miután évek óta nem vett részt nyilvános eseményen.

A Twitteren többen is nemtetszésüket fejezték ki, amiért a színészt meghívták a premierre.

Komolyan? Ezra Miller nem néz szembe a tettei következményeivel? Simán csak el kellene felejtenünk őket?

– írta egyikük, míg egy másik felhasználó azzal viccelődött, hogy a film 220 millió dolláros költségvetése valószínűleg a színész jogi költségeinek finanszírozására ment el.

Miller egyébként tavaly nyáron nyilatkozatban kért elnézést a tettei miatt, mint mondta, összetett mentális problémákkal küzd, és dolgozik azon, hogy ezeket a megfelelő segítséggel megoldja, és visszatérjen az élete „egészséges, biztonságos és produktív szakaszába”.

A színész botrányait korábban hosszabb cikkben is tárgyaltuk, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Különcsége a karrierjébe, féktelensége az életébe kerülhet – és nem látni, hogy lassítana
Kicsoda Ezra Miller, aki Flasht formálja meg a DC képregényfilmjeiben? Fiatalon futott be, a sztárrá válás útján pedig alkoholos, drogos balhék és egyéb botrányok kísérték. De van-e még visszaút számára?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik