Szórakozás

Celebrandi: Frohner Fecó 18 és 45 év közötti nők jelentkezését várja

RTL
RTL
Szeretné, ha a jövendőbeli párjának is fontos lenne, hogy egymástól függetlenül, egyénileg is fejlődjenek a kapcsolatukban.

Frohner Fecó is a párkeresők között lesz a hamarosan induló Celebrandi című realityben. A 32 éves fodrász ma a Reggeli vendége volt, ahol arról mesélt a műsorvezetőknek, hogy nincsenek nagy elvárásai, azt viszont szeretné, ha a jövendőbeli kedvesének is fontos lenne, hogy külön-külön is fejlesszék magukat, ne csak párként.

Számomra egy komoly, egy nagyon jó kapcsolat a harmóniáról szól. A harmóniát úgy tudjuk megteremteni, hogyha a férfi a férfierőt, a biztonságot teremti meg, a nő viszont a szeretetenergiát. És ez a kettő egy olyan jó, harmonikus egyveleget képez, amitől csak előre tudunk menni és fejleszteni saját magunkat is

– magyarázta.

Peller Mariann arról is kérdezte Frohnert, pontosan milyen korú nőkkel szeretne ismerkedni a műsorban, mire a következő válasz érkezett:

Tizennyolctól negyvenötig, gyerekek! Vágjunk bele!

Az RTL egyébként nemrég két újabb Celebrandi-szereplőt is leleplezett: Frohner Fecó és Schumacher Vanda után Köcse György, illetve Bogdányi Titanilla is elmondták, milyen társra vágynak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik