Élet-Stílus

Celebrandi: Schumacher Vanda és Frohner Fecó is párt keres

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Elmondták, milyen társra vágynak.

Hamarosan indul az RTL Celebrandi című reality-je, amiben nyolc ismert ember szeretné megismerni és megtalálni a szerelmet. A Fókusz mai adásában le is lepleztek két szereplőt: Frohner Fecót és Schumacher Vandát.

Frohner Fecó fodrászként tevékenykedik, 2021-ben bukkant fel először a csatornán, azóta visszatérő szereplője a televíziós műsoroknak. Mint mondta, szereti az élet humoros oldalát megfogni, ezt az énjét gyakran előveszi a képernyőn is, de tud komoly is lenni: úgy véli, a Celebrandiban ezt az oldalát is megmutathatja majd, úgy tervezi, kitárulkozik majd a műsorban.

Nem külsőségeken alapuló kapcsolatra vágyik, szerető társat keres, akivel együtt építhetnek otthont. Fontos, hogy az illető humoros legyen, és hozzá hasonlóan szeresse az életet.

Schumacher Vanda színésznő-műsorvezető, emellett vendégként is gyakran szerepel különböző tévés műsorokban. Saját bevallása szerint most érzi teljes egésznek magát, és készen áll egy komoly kapcsolatra.

Jövendőbeli kedvesétől azt várja, hogy legyen tisztában magával, és tudja, mire vágyik az életben, ahogyan ő is. Fontos még, hogy ne unatkozzon a párja mellett, szeretné továbbá megtartani a szabadságát, amit ő is biztosítana a másik felének. Konkrét zsánere nincs, de úgy véli, egy férfi akkor igazán vonzó, ha fel lehet rá nézni – nem anyagi szempontból, inkább arra vágyik, hogy támaszra leljen a párjában, akiről tudja, hogy számíthat rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik