Szórakozás

Pápai Joci a házasságáról: Nem akarok álszent lenni, sosem voltam kifogástalan férj

TV2
TV2
Nagy küzdelem áll mögöttük a feleségével.

Pápai Joci és felesége, Anita közel húsz éve házasok. Az énekes nemrég a Meglepetés magazinnak mesélt a kapcsolatukról és arról, hogy ők is megéltek komoly hullámvölgyeket – szúrta ki az nlc.hu.

Mögöttünk nagy küzdelem áll, nem akarok álszent lenni, sosem voltam kifogástalan férj. Úgy gondolom, azon, hogy egy kapcsolat tartósan megmaradjon, rengeteget kell melózni

– magyarázta a lapnak.

Ráadásul a szerelem egy kiszámíthatatlan műfaj. Honnan legyek biztos benne, hogy a feleségem holnap reggel nem találkozik a közértben egy férfival, akibe beleszeret? Ez ellen annyit tehetek, hogy amit csak tudok, megadok neki. A hosszú házasságban gyakran elfelejtjük, hogy a másik ember nem a tulajdonunk, ezért nem is teszünk a kapcsolatért. Magától értetődőnek vesszük, pedig nem az. Igenis ki kell, vagy legalábbis ki kellene szakítani a hétköznapokból a közös időt, különben szétesik a kapcsolat.

Pápai hozzátette, fontosnak tartja, hogy mindig érdeklődő legyen és támogassa a párját, hogy együtt mehessenek előre. A jövőre vonatkozóan azt is megfogadta, hogy januárban és februárban nem fog dolgozni, kizárólag a feleségével és a gyerekeivel tölti majd az idejét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik