Szórakozás

Harry hercegék képviselője szerint visszataszító azt feltételezni, hogy az autósüldözés csupán PR-fogás volt volt

Chris Jackson - Pool / Getty Images
Chris Jackson - Pool / Getty Images
Ashley Hansen közleménye szerint a herceg családjának múltját tekintve még hasonlót sem lenne szabad feltételezni.

Harry herceg és Meghan Markle sajtóképviselője a múlt héten adott ki közleményt, melyben arról írt, hogy a sussexi hercegi pár és Markle édesanyja, Doria Ragland majdnem katasztrófába torkolló autósüldözés részesei voltak New Yorkban, amiben állítólag paparazzók keze is benne volt.

Az esetről később a hercegi pár taxisa és a lesifotósok állítólagos sofőrje is megszólalt: előbbi szerint a sussexiek nem voltak veszélyben, amíg vele utaztak, míg utóbbi úgy emlékszik, éppen Harryék taxisa volt az, aki veszélyes manővereket alkalmazott, hogy lerázza őket.

A témában azóta többen is állást foglaltak, köztük Whoopi Goldberg is, aki bár nem kérdőjelezte meg, hogy a párnak agresszív lesifotósokkal akadt dolga, szerinte az autósüldözés, mint olyan, nemlétező fogalom New Yorkban.

A történtek hatására Harry és Meghan képviselője újabb sajtóközleményt adott ki, amit a New York Timesnak juttatott el.

Tisztelettel, figyelembe véve a herceg családjának múltját, sem a párról, sem senkiről, aki velük kapcsolatban áll, nem szabadna azt feltételezni, hogy PR-fogás részesei lennének. Őszintén szólva, szerintem ez visszataszító

fogalmazott Ashley Hansen.

A herceg egyébként tavaly pert indított a brit kormány ellen, mivel úgy érezte, a családjával nincsenek kellő biztonságban, ha az Egyesült Királyságba látogatnak. A sussexi hercegi pár ugyanis 2020-ban visszalépett az uralkodói tevékenységektől, ezzel pedig a brit adófizetők pénzéből finanszírozott, a királyi család tagjainak járó rendőri védelemtől is elestek. A bíró a napokban elutasította Harry beadványát, melyben azt kérte a belügyminisztériumtól, hogy a szigetországba érkezésük esetén biztosítsanak nekik rendőri védelmet, amiért hajlandó fizetni is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik