Szórakozás

„Ha New Yorkban ilyet lehetne, mind időben odaérnénk a színházba” – mondta Whoopi Goldberg a Harry és Meghan-féle autósüldözésről

Ben Gabbe/Getty Images for The Academy Museum of Motion Pictures
Ben Gabbe/Getty Images for The Academy Museum of Motion Pictures
Nem kételkedik abban, hogy a sussexiek agresszív lesifotósokkal találkoztak, szerinte viszont az autósüldözés, mint olyan, egyszerűen nem működik New Yorkban.

Harry herceg és Meghan Markle sajtóképviselője a héten közleményt adott ki, melyben arról írt, ügyfelei kis híján katasztrófába torkolló autósüldözés részesei voltak New Yorkban, amiben állítólag paparazzók keze is benne volt.

A történtek kapcsán a BBC szólaltatta meg a hercegi pár taxisofőrjét, aki úgy nyilatkozott, szerinte Markle-ék nem voltak veszélyben, legalábbis akkor biztosan nem, amikor az autójában utaztak. A paparazzók sofőrje ezzel szemben azt mondta, szerinte éppen a sussexiek taxisa volt az, aki veszélyes manőverekhez folyamodott annak érdekében, hogy lerázza őket.

A napokban a fotókat megkapó ügynökség is megszólalt a témában, állításuk szerint Harry hercegék követelik az üldözés közben készült fotókat, ők viszont nem tervezik átadni nekik az anyagot.

Az eddigi, cikkekbe foglalt eseményeket a napokban Whoopi Goldberg is summázta a The View című műsorban, egyúttal azt is elmondta, mit gondol a dologról.

Szerintem a New York-i emberek tudják, hogyha New Yorkban lehetne autós üldözést rendezni, akkor mindannyian időben odaérnénk a színházba. Azt hiszem, a szóvivőjük olyasmire hivatkozott, amire általában Los Angelesben szoktak. Ott vannak a hajszák. Ott lehet nagy sebességgel haladni

– magyarázta.

Goldberg hozzátette, nem kételkedik abban, hogy a hercegi párnak agresszív lesifotósokkal volt dolga, szerinte viszont az autós üldözés, mint dolog egyszerűen nem működik a New York-i utakon. Tapasztalatai szerint gyakran a mentőautók sem tudnak kellő sebességgel haladni a dugók miatt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik