Szórakozás

A New York-i rendőrség szerint nem történt sérülés és ütközés sem az állítólagos Harry és Meghan-féle autósüldözésben

Chris Jackson - Pool / Getty Images
Chris Jackson - Pool / Getty Images
Diana hercegné is lesifotósok elől menekült Párizsban bekövetkezett halálos balesetekor.

Sajtósuk közleménye alapján arról számolt be a Reuters, hogy Harry herceg és felesége, Meghan Markle kis híján katasztrófába torkolló autósüldözés részesei voltak New Yorkban, amiben állítólag lesifotósok keze is benne volt.

Az eset azután történt, hogy Meghan és Harry kedden részt vettek egy díjátadó ünnepségen New Yorkban, ahol Markle-t tüntették ki egy díjjal.

Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje, valamint utóbbi édesanyja egy közel katasztrofális autós üldözésbe keveredtek egy rendkívül agresszív paparazzo miatt. Ez a több mint két órán át tartó könyörtelen üldözés több, közeli ütközést eredményezett, amelyekben más sofőrök, gyalogosok és a New York-i rendőrség két tisztje vett részt

– nyilatkozta a herceg sajtósa.

Az eset amiatt is ijesztő, mert a herceg néhai anyja, Diana hercegné halálos autóbalesetéhez szintén köze volt lesifotósoknak.

Mindeközben a BBC azt írja a New York-i rendőrségre hivatkozva, hogy való igaz, segítettek Harry és Meghan magánbiztonsági csapatának, akik védelmezték őket a útjukon.

Számos lesifotós nehezítette az utat, ám Sussex hercege és hercegnéje megérkeztek a helyre, ahová indultak, nem számoltak be ütközésről, sérülésről vagy letartóztatásról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik