Szórakozás

Megpróbálták ellopni Bakács Tibor autóját, az újságíró üzent a feltételezett tolvajnak

youtube / kadarkai endre
youtube / kadarkai endre
Azt mondja, a következő próbálkozásnál sem fordul rendőrséghez.

Azt írja az nlc.hu, hogy Bakács Tibor saját közösségi oldalán számolt be arról, valaki az éjszaka folyamán megpróbálta ellopni az autóját. Az újságíró hozzátette, ez nem sikerült, így üzent a feltételezett tolvajnak.

Tegnap éjjel megpróbálta valaki ellopni az öreg Mercim, hál’ istennek nem sikerült. Korábban sokáig nem volt autóm, majd tíz évig, mert meguntam, hogy minden héten megrongálják, ultra fasiszták bűntettek, hatékonyan. A rendőrség mindig garázdaság miatt vette fel a jegyzőkönyvet, egy tucat eset meguntam, mondtam nekik, hogy nem ismerik a jogszabályokat, ez terror, de csak a cipőjük orrát nézték. Majd telt az élet, a gyermekeim Szerbiában élnek, kellett autó, vettem egy olyat, ami működik.

Bakács úgy fogalmaz, konkrétan ahhoz címzi sorait, aki próbálkozott:

Ha ellopod az autóm, nem fordulok a rendőrséghez, de a barátaim biztos megtalálnak, s akkor fekete leves. Ja, Spártában azt ették a harc előtt a katonák, azt mondják, szar volt. Egyszer egy kommandós azt mondta nekem, csak akkor fenyegess, ha igaz, amit mondasz. Nyugodt lehetsz, ráteszem az életem, mert a gyerekeimtől szakítasz el, te lator.
Nincs puszi.

Az újságíró nemrég Kadarkai Endrének adott interjút:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik