Szórakozás

Egy éve ilyenkor: Meghalt Berki Krisztián

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Egy évvel ezelőtt, május 6-án halt meg Berki Krisztián, a halálhírt a celeb felesége, Mazsi erősítette meg. A műsorvezető, egykori Fradi-vezér 41 éves volt.

Kapcsolódó
Meghalt Berki Krisztián
41 éves volt. Két gyermeket hagyott hátra.

Tavaly ezen a héten Berki halála uralta a legolvasottabb cikkeink listáját, olvasóinkat a celeb halálhíre mellett az érdekelte leginkább, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a tragédia helyszínén.

Kapcsolódó
Kábítószergyanús anyagokat találtak Berki Krisztián halálának helyszínén
Lapunk úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett.

Szintén bekerült a legolvasottabb híreink közé Mazsinak, Berki Krisztián feleségének a nyilatkozata, amelyben azt idézte fel, mennyire szerette a férjét.

Tavaly ilyenkor hunyt el M.Richárd is. A két halálos áldozattal járó, Dózsa György úti baleset miatt három és fél év fogházra ítélt férfi állapota már hetekkel a halála előtt kritikus volt, mesterséges kómában tartották, összesen nyolcvan kilót fogyott.

Kapcsolódó
Meghalt M. Richárd
A férfit 8 év fegyházra ítélték a kecskeméti maffiaperben és 3 és fél év fogházat kapott a Dózsa György úti tragédia miatt.

Még egy haláleset: egy éve ilyenkor lett öngyilkos a gyerekszépségversenyek mémmé vált szereplője, Kailia Posey. A Toddlers and Tiaras (itthon Apró szépségek) szereplőjeként megismert lány 16 éves volt.

Kapcsolódó

Egy jó hír is befért a legolvasottabb hírek közé. Egy éve szerzett hírnevet egy veszprémi végzős osztály, amely a Pornhub mintájára készítette el a tablóját.

Kapcsolódó
A Pornhub mintájára készítette el a tablóját egy veszprémi végzős osztály
A tantestületben csak később realizálták, hogy honnan merítettek ihletet a diákok, azóta elkobozták a tablót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik