Belföld

Kábítószergyanús anyagokat találtak Berki Krisztián halálának helyszínén

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Pénteken reggel holtan találták Berki Krisztiánt a IX. kerületi otthonában.

A 24.hu érdeklődésére a BRFK sajtóosztálya korábban azt közölte, egy haláleset miatt zajlik helyszíni intézkedés, és idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, tehát nem gyilkosság történt.

Lapunk most úgy értesült, Berki Krisztián nem öngyilkos lett. A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. 

A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Ezt elismételték a helyszínen tartott rendkívül szűkszavú sajtótájékoztatón is a hatóságok.

Szajki Bálint / 24.hu Rendőrautók Berki Krisztián otthona előtt.

A Bors úgy tudja, a halál hajnalban, valamikor éjfél után állt be Berki Krisztiánnál. Az, hogy mi okozta a tragédiát, egyelőre nem tudni. A Blikk információi szerint

Berki Krisztián holttestére lánya talált rá. A lap úgy tudja, kettesben voltak a házban édesapjával, és amikor a lány felébredt, holtan találta meg teraszon édesapját. Ezt követően édesanyját, Hódi Pamelát hívta telefonon. 

Sajtóértesülések szerint a szomszédok állítólag már több napja kiabálásokat és veszekedéseket hallottak a focikapusból lett médiasztár lakása körül.

Berki Krisztián halálhírét felesége, Berki Mazsi korábban már megerősítette. Mint fogalmazott,

sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik