Szórakozás

Ördög Nóra: Látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni

TV2
TV2
Havi rendszerességgel jár szépségterapeutához, de lelkiismeret-furdalása van, amiért ezt az időt nem a szeretteivel tölti.

Ördög Nóra a hot! magazinnak mesélt arról, hogy negyvenévesen még nem foglalkoztatják intenzíven a ráncai és a kora, de nem akar elbizakodottan állni a dologhoz. Mivel az arca a munkaeszköze, egy ideje elkezdett havi rendszerességgel szépségterapeutához járni: a szakember ilyenkor eldönti, milyen szérumot vagy éppen koktélt igényel a bőre.

Őszintén szólva lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem a szeretteimmel töltöm azt az időt, de havonta igyekszem eljutni. Én vagyok az a lány, akinél a kényeztető rész általában kimarad. Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot, ami alatt mozdulatlanul kell maradni, és bekapcsol egy relaxáló zenét

idézte a műsorvezetőt a Bors.

Mint mondta, amit lehet, azt megteszi a frissessége megőrzéséhez. Odafigyel a fényvédelemre, a szoláriumot pedig tudatosan kerüli, húszéves korában ugyanis egyszer észrevette, hogy ráncos maradt a bőre, miután kiszállt a gépből.

Elkezdtem őszülni, de egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Forgatások alkalmával a fodrászok mindig beszínezik. Most például bátran rövidebbre vágattam, így könnyebb kezelni, de abban is szerencsés vagyok, hogy gyorsan visszanő. Békében vagyok magammal; látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni. Sok fronton kell helytállnom, amit persze magamnak kreálok. Folyamatos egyensúlyozásban vagyok anyaként, társként és a munkámban

– magyarázta, hozzátéve: sminkekkel is szeret kísérletezni, de nem órakig, általában a piros lámpánál festi ki magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik