Szórakozás

Tolvai Reni: Nem vagyok elájulva magamtól, mint ahogy azt sokan leszűrik az Instagram-oldalamból

TV2
TV2
Nem azért posztol, hogy a bajait megossza az emberekkel.

Tolvai Reni a Három igazság legújabb epizódjában beszélt zenei pályája alakulásáról a Megasztár megnyerése után. Mint elmondta, sokáig kergette az amerikai álmot, de boldogtalanná tette, hogy nem jön össze neki a tengerentúli karrier, és emiatt magyar sikereinek sem tudott örülni.

Az énekesnő élete legnagyobb tragédiájáról, apja haláláról is beszélt, aminek következtében hullámzó lett a kapcsolata a zenével is: nemcsak az énekléssel lett felemás a viszonya, de nem ugyanúgy hallgatja a zenét sem, már nem okoz neki ugyanolyan örömet, mint régen. Úgy érzi, emiatt van, hogy az elmúlt években nem jelentek meg új számai. Ezen a jövőben szeretne változtatni.

Most azt érzem, hogy visszatérek ebben az évben magamhoz

– jelentette ki, később pedig elárulta,

februárban elkezdett dolgozni az új lemezén.

Arról is beszélt, hogy a közösségi oldalán főleg a jó pillanatait osztja meg, ezért sokakban hamis kép élhet arról, hogyan látja önmagát.

Nem vagyok elájulva magamtól, mint ahogy azt sokan leszűrik az Instámból. Tényleg olyanok a posztjaim, mintha teljesen el lennék szédülve magamtól, de belül meg nem. Amikor tetszem magamnak, akkor csinálok egy videót, és kirakom, de azt nem tudják, hogy a következő nyolc órában belül hogy vagyok, mert olyan vagyok, aki azokat nem rakja ki. Amikor rosszul vagyok, azt én sem akarom látni. Fotóalbumnak tartom az Instagramomat, és nem azért, hogy a kis bajaimat megosszam az emberekkel. Van nekik elég, mit számít az enyém?

– zárta le a beszélgetést Tolvai Reni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik