Szórakozás

JLo és Ben Affleck azért házasodtak össze Vegasban, mert az énekesnő túlságosan szorongott az augusztusi esküvőjük miatt

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
20 évvel korábban is jegyben jártak már, de akkor szakítás lett a dolog vége.

Jennifer Lopez és Ben Affleck tavaly nyáron házasodtak össze: Las Vegasban kötötték össze az életüket júliusban, egy hónappal később pedig ismét esküvőt tartottak, ezúttal már népes vendégsereg előtt.

Az énekesnő a minap Jimmy Kimmel műsorának vendége volt, ahol elárulta, hogy eredetileg augusztusra tervezték az esküvőt, ő viszont annyira szorongott, hogy végül változott a sorrend.

Már húsz évvel ezelőtt is össze kellett volna házasodnunk, de akkor minden szétesett. És ezúttal… nekem volt egy kis PSTD-m, és úgy voltam vele, hogy ez most tényleg megtörténik? És persze, boldogok voltunk, és tudtuk, hogy megtörténik, de annyira stresszes volt az esküvő. Egy nap Ben egyszerűen azt mondta, bassza meg, menjünk el Vegasba, és házasodjunk össze ma este!

– emlékezett vissza.

JLo nyitott is volt az ötletre, de aztán eszébe jutott, hogy aznap jelenése van egy műsorban. Végül ez sem jelentett akadályt, Affleck ugyanis biztosította az énekesnőt, hogy mire végez, ő mindent megszervez. Az esküvőre pedig valóban sor is került, a gyerekeiket kérték fel tanúiknak.

Kapcsolódó
Jennifer Lopez és Ben Affleck titokban összeházasodtak
Las Vegasban álltak sorba, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik