Szórakozás

Borzalmas körülmények közül mentették ki állatvédők Logan Paul malacát

Egy elhullott disznó mellől, rongyos fülekkel, a méhében életveszélyes fertőzéssel mentették ki egy farmról Pearlt, Logan Paul egykori disznóját állatvédők. Az influencer emailben köszönte meg a munkájukat.

Logan Paul 2019-ben vett magának egy „minimalacot”, abban a hitben, hogy az állat egész életében pici marad, ám az egy év alatt hatalmasra nőtt.

Az infulencer 2020 februárjában, a Twitteren osztott meg egy fotót nagyra nőtt Pearlről, majd néhány héttel később, amikor adózási szempontok miatt Kaliforniából Puerto Ricoba költözött, egy lótenyésztő farmon hagyta az állatot – írja az NBC News.

Pearlt most a Gentle Barn nevű állatvédő szervezet mentette meg. Azt írják, a disznó elhagyatottan kóborolt egy földön. A szervezet videót posztolt Pearlről az új helyén, és hozzátették: az állat már jól van és soha többé nem lesz magányos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Gentle Barn (@thegentlebarn) által megosztott bejegyzés

A Gentle Barn megjegyzi: sokan vesznek „minimalacokat” abban a hiszemben, hogy egész életükben olyan kicsik maradnak, mint kismalackorukban. Ilyen disznófaj azonban nem létezik, minimalacként általában vietnámi csüngőhasú sertéseket szoktak eladni, melyek 45-90 kilósra nőnek. A házi sertések ennél jóval nagyobbak, vagyis vietnámi csüngőhasúak valóban „minik” hozzájuk képest, de nem maradnak malacméretűek, ezért sokukat hagyja el a gazdája.

A Gentle Barn azt írja, miután a megmentett Pearlről készült videók elterjedtek, Logan Paul emailben köszönte meg az állatvédőknek, hogy befogadták a disznót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik