Szórakozás

Harry herceg könyvében azt írja, Vilmos egyszer rátámadt Meghan Markle miatt

Justin Setterfield / Getty Images
Justin Setterfield / Getty Images
A trónörökös mindennek elhordta a sussexi hercegnét, majd a földre lökte az öccsét.

Január 10-én jelenik meg Harry herceg Spare című memoárja, a Guardian azonban már most megosztott egy birtokába jutott szaftos részletet a könyvből. Ebben a sussexi herceg arról a 2019-es esetről számol be, mikor bátyja, a trónörökös Vilmos herceg azzal a céllal látogatta meg őt és feleségét londoni otthonukban, hogy rendezzék a viszonyukat, de már érkezéskor dühös volt: mindennek elhordta Meghan Markle-t (Harry szerint a sajtó narratíváját ismételgette nejével kapcsolatban), így hangos vitába kezdtek a fivérek.

A vita végül fizikai támadásig fajult, az eset nyomán Harry állítólag látható sérülést szerzett a hátán.

Minden olyan váratlanul történt. Nagyon gyorsan. Megragadott a galléromnál fogva, letépte a nyakláncom, és a földre lökött. A kutyatálon landoltam, ami megrepedt alattam, a darabjai pedig megvágták a hátamat. Egy pillanatig csak feküdtem a földön kábultam, aztán felálltam, és mondtam neki, hogy azonnal húzzon el

– fogalmaz Harry, hozzátéve, hogy testvére biztatta őt, hogy üssön vissza, de a sussexi herceg nem volt erre hajlandó.

Vilmos akkor elment, majd később sajnálkozva visszatért bocsánatot kérni. Harry egy ideig nem mondta el a feleségének a történteket, csak a terapeutájának beszélt róla. Markle a férje hátán lévő karcolásokat és zúzódásokat vette észre, ezután hallott a támadásról, de „nem volt annyira meglepődve, és nem is volt annyira dühös, csak rettenetesen szomorú” – állítja Harry herceg életrajzi könyvében.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik