Szórakozás

Annoni Zita korábbi vetéléséről: Rengeteg traumát kellett már feldolgoznom életem során

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Őszintén felelt követői kérdéseire.

Múlt ősszel derült ki, hogy Annoni Zita és Gianni Annoni újra gyereket várnak, miután fél évvel korábban elveszítettek egy babát. A modell a minap Instagram-sztoriban válaszolt néhány követői kérdésre, egyikben pedig arra is kitért, hogyan viselte a vetélést.

Nekem rengeteg traumát kellett már feldolgoznom az életem során, ezért tudom talán a nehézségeket »kicsit« könnyebben venni. Természetesen nem akkor, abban a pillanatban, de a feldolgozás időszaka rövidebb. Egyszerűen megyek előre… Ami történt, megtörtént… Nem tudok változtatni rajta… Bízok benne, hogy sikerülni fog… És nem vagyok egyedül… Még ha azt is érzem néha… Te sem vagy egyedül

üzente Annoni Zita követőjének, aki hasonlón ment keresztül nemrég.

A házaspár korábban nyíltan beszélt arról, mennyit küzdöttek a gyermekért. Éveken át próbálkoztak, több sikertelen lombikon is túl voltak, mire megfogant első kisfiuk. A fotósnak feltett egyik kérdés arra vonatkozott, honnan merített erőt a sok csalódás után.

A lombik előtt nekem több sikertelen inszeminációm is volt, aztán jött a lombik. De nem voltam a »harcban« egyedül, azért ez is sokat segített. Ott volt a férjem és a barátok. Van a környezetemben olyan, aki szintén hasonló cipőben járt, ezért tudtam kivel beszélni erről. És nem ismerem azt a szót, hogy nem lehet. De lehet! Nem tudom, mennyit kell küzdeni érte, de lesz, és kész! Mert erős vagyok, és meg tudom csinálni! De nem mondom, hogy nem voltam padlón. Nagyon sokszor

fogalmazott Annoni, aki azt is elárulta, kétéves, örökmozgó kisfia folyamatos figyelmet igényel, így mostani várandósságát nehezebben viseli, mint az előzőt, ami pont a covid miatti lezárások idején volt. Arra kérdésre, hogy mikor érkezik a kicsi, azt a választ adta: „Tavasszal már négyen leszünk”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik