Szórakozás

Zámbó Krisztián: Benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, láttam meghalni a barátaimat

tv2
tv2
Egy vastelepen tanult aztán fegyelmet.

Zámbó Krisztián a Blikknek mesélt arról, milyen volt átélnie azt, amikor néhai apjából, Zámbó Jimmyből az ország egyik elsőszámú sztárja lett. Zámbó úgy fogalmaz, elvakította az a sok pénz, amit apja keresett a zenével: mindent megkapott, amit csak kért.

Csibész, gengszter gyerekként nőttem fel. Kijelenthetem, hogy benne voltam az alvilág legsötétebb bugyraiban, aminek az alkohol és a drog természetes velejárója volt. Láttam meghalni a barátaimat túladagolás, de kés vagy verekedés által is. Aztán eljött az a pont, amikor édesapám rájött, milyen rossz társaságba keveredtem, és lépett.

Zámbó Jimmy észrevette, hogy fia rossz úton jár, így elküldte egy vastelepre dolgozni, akár hóban és fagyban is, hogy lomokat pakoljon.

A viselkedésem a lázadás számlájára írható, én magam is ki akartam szállni a gengszter életmódból, de apu adta meg a kezdő lökést. Rengeteget tanultam a vastelepen. A régi barátaim közül sokan mondják a mai napig, miszerint csoda, hogy még életben vagyok, mert a csibész életmódom során veszélyes helyzetekbe keveredtem. A kemény munka azonban megtanított arra, hogy felelősséget vállaljak, és ebben az én imádott édesapámnak óriási szerepe van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik