Szórakozás

Egy éve ilyenkor: életveszélyben lehetett az alföldön kóborló párduc

Ahogy minden héten, ezúttal is összegyűjtöttük, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt.

Egy évvel ezelőtt az egész ország párduclázban égett, miután Kiskunhalas határában lefilmeztek egy szabadon kóborló példányt. A Kárpát-medencében elkószáló afrikai ragadozók kapcsán szakértőkkel beszéltünk.

Életveszélyben van az alföldön kóborló párduc
Az afrikai ragadozó nem bírja a mínuszokat, és mivel feltehetően életében nem vadászott, a táplálékszerzés is komoly gondot jelenthet számára. Sőt, talán még a víz megtalálása is.

Ahogy idén, és már jó pár éve mindig, tavaly is közzétette éves statisztikájának néhány érdekes részletét a Pornhub. Cikkünkből többi között 2021 legnépszerűbb keresőkifejezésére is fény derül.

Meglepő trend uralta idén az online pornót
Ismét közzétette éves statisztikáját a legnagyobb pornóoldal.

A hét éven át a Hugh Hefnerrel élő, A Playboy villa lányai című 2000-es évekbeli realityben is szereplő Holly Madison nemcsak azt mesélte el, milyen rosszul sült el az első találkozásuk, hanem azt is, hogy milyen szörnyűek voltak az együtt töltött hétköznapok.

Hugh Hefnerrel élt sok éven át, „megalázó” volt a szex a Playboy alapítójával
Hét éven át élt Hefnerrel Holly Madison, de az első találkozásuk nem sült el túl jól.

Egy Costa Rica-i pár karácsonyi rémtörténete következik főszerepben a pár karácsonyfája, a házi kedvencei és egy vadállat. Aki szereti a hátborzongató videókat, az mindenképp kattintson!

Bámulták a macskák a karácsonyfát, így derült ki, hogy életveszélyes vendég bujkál rajta
A dél-afrikai család először arra tippelt, egy egér lehet az ágak között. Nem az volt.

A szigorúságáról hírhedt Észak-Koreában akár még a nevetést is betilthatják, ha a helyzet úgy kívánja. De hogy mikor kívánja úgy a helyzet? A válasz az egy évvel ezelőtti cikkünkből kiderül.

Észak-Koreában betiltották a nevetést
Tíz éve halt meg a nagy diktátor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik