Szórakozás

Meglepő trend uralta idén az online pornót

Ethan Miller / Staff / Getty Images
Ethan Miller / Staff / Getty Images
Ahogy évek óta mindig, idén is közzétette éves statisztikájának néhány érdekes részletét a PornHub. A legnépszerűbb pornós keresőszó egy meglepő kifejezés lett.

Ha december, itt az év végi összegzések ideje. Nincs ez másképp a pornó világában sem, a legnagyobb online felnőttfilmes oldal, a PornHub már évek óta közzéteszi ilyenkor a legérdekesebb statisztikáit – írja a Sun című brit bulvárlap.

Míg 2018-ban a Fortinte, vagyis az elképesztően népszerű videojáték címére, 2019-ben pedig az „amatőr”, és a „földönkívüli (alien)” kifejezésekre kerestek rá a legtöbbször a pornóoldalon, addig a 2020-as év keresőszava, nem meglepő módon a „karantén” volt. Ezek után lett

2021 a „hentai” éve.

Akik nem ismernék szót, a hentai a japán képregényes és rajzfilmes műfajok, a manga és az anime világába tartozik. A hentai karakterinek szexuális jegyei bizarrul eltúlzottak, maga a hentai szó eredeti jelentése: perverz. Ez a meghatározás persze csak a felszínt kapargatja, de ad némi rálátást a hentai világára azoknak, akik soha sem hallottak róla.

A korábban csak egy vékony szubkultúrát érdeklő hentai idén úgy lett a világ legnépszerűbb pornóműfaja, hogy minden egyes országában a top10-ben volt, az Egyesült Államokban pedig az élen végzett. A hentai után dobogó második fokán a „romantikus” pornó állt, harmadik helyen a „csoportos szex” végzett.

A legtöbb nő a Fülöp-szigeteken, Kolumbiában, és Argentínában néz pornót. A nők leggyakrabban a „leszbikus”, a „japán” és a „MILF” kifejezésekre keresnek.

Idén, átlagosan 9 percet és 55 másodpercet töltöttünk egyszerre pornónézéssel, majdnem fél perccel kevesebbet mint tavaly. A legtovább a Fülöp-szigeteken nézik a videókat, átlagosan tizenegy és fél percig, majd Japán és Franciaország következik ezen a listán, három, illetve két másodperccel túl tíz percen.

A legnépszerűbb pornónéző időszak világszerte a vasárnap, este tíz óra és éjfél között, a legkevesebben pedig péntek esténként néznek pornót.

A legnépszerűbb pornósztárok: Lana Rhoades, Abella Danger és Eva Elfie. Az idei bronzérmes népszerűsége azonban üstökösként száguld a csúcs felé, így valószínűleg hamarosan megszerzi majd a pornókoronát.

További érdekességek és részletek a PornHub lenti, nem pornó videójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik