Szórakozás

Árpa Attila: Mindegyik ország megkapja azt a Nagy Ő-t, akit megérdemel

TV2
TV2
Nem nevezné trashnek a műsort, szerinte megteszik ezt helyette mások.

Árpa Attila a magyar kereskedelmi csatornák indulása óta jelen van a hazai televíziózásban: eleinte gyártotta a műsorokat, most már inkább szerepel bennük. Többek között erről is mesélt a Glitch Podcast legutóbbi adásában. Elmondta, szerinte soha nem lehet mindenkinek megfelelni, amikor tévés szereplésekről van szó.

Amikor indult a Barátok közt, akkor az egyik réteg azt mondta, hogy »fú, hát ezek nem is igazi színészek, ez borzasztó, ez nézhetetlen«. Amikor meg jöttek az igazi színészek, »hát ez hogy vállalhatott el ilyesmit?«. Akkor döntsük már el! Akarsz jó színészeket, és akkor nézhető, vagy amatőröket, de akkor ne panaszkodj.

Mint mondta, ez a kettőség sokáig végig kísérte az ő életét is, sőt, még most is jelen van benne, hiszen éppen egy valóságshow főszereplőjeként látható. Kiemelte azonban, hogy emellett egy magyar kísérleti filmben és egy Netflix-sorozatban is szerepel, valamint színházban is főszerepet játszik.

Azt gondolom, hogy ma már valakit megszólni azért, hogy ezt nem kellett volna elvállalni, nagyon demagóg dolog. Celeb vagyok, ments ki innen!, táncos műsorok, tök mindegy. És akkor mi van? Elmegy. Az egyik csajozik, a másik kukacokat eszik, a harmadik meg megtanul szambázni, és emellett lehet, hogy van Kossuth-díja vagy Jászai Mari-díja

– fogalmazott.

A Nagy Ő-ről is mesélt:

Meglepődtem, amikor felkerestek, mert A Nagy Ő az a Bachelor, ami agglegényt jelent. Én nem vagyok agglegény, nekem volt már házasságom, feleségem, van már gyerekem, 50 éves vagyok. Biztos, hogy rám gondoltatok? Azt mondták, hogy igen, és akkor elkönyveltem magamban, hogy ötven feletti, elvált, gyereke van, drogügye van… és én leszek a Nagy Ő. Hát, akkor mindegyik ország megkapja azt a Nagy Ő-t, akit megérdemel, tessék! Ha nektek én kellek, jövök

– mondta, hozzátéve, hogy szerinte nem trashműsorról van szó, de valóságshow révén előfordul, hogy a „hölgyek kimutatják a foguk fehérjét”. Szerinte A Nagy Ő-ben a romantika, a humor, az irónia, a szarkazmus és a megható pillanatok egyaránt szerepet kapnak.

Sok mindennek nevezném, de trashnek nem. Mások majd megteszik helyettem úgyis.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik