Szórakozás

Állítja, 10 kilós mellei miatt nem engedték fel a repülőgépre

És mert túl sok ruhával nem takarta a testét.

A 25 éves kanadai Mary Magdalene (nem összekeverendő a Bibliából ismert Mária Magdolnával) Torontóból akart Dallasba repülni. Annak rendje és módja szerint meg is érkezett a repülőtérre, átment a biztonsági ellenőrzésen, de már a gépen kérték, szálljon le.

Azt mondja, azzal indokolták a leszállítását, hogy fejhallgató volt rajta és nem hallgatta meg az utazási instrukciókat, de szerinte a kinézete szúrta a legénység szemét. Egy leggings és egy sportmelltartó volt rajta, túl keveset takart magából.

Leszállítottak azért, ahogy kinézek. Légyszi, hagyjátok abba a diszkriminációt, ez undorító. Annyira kínosan és megalázottnak érzem magam, el se tudjátok képzelni. Nyilvánvalóan az öltözékem miatt szállítottak le, túl sok mindent mutatok meg magamból.  De mivel ez nem jogszerű, szóval azt mondta, mert aludtam és nem hallgattam őt

– mondja a Mirror szerint Mary Magdalene a TikTok-videójában. Nem nevezi meg benne a légitársaságot, de ígéri, beperli őket.

A legnagyobb problémája az, hogy „tisztességtelenül” bántak vele, egy sportmelltartót viselő „kismellű lánnyal” semmi bajuk nem lett volna.

Nem értem, miért mondják egyesek,  hogy rendben van, hogy leszállítottak. A lényeg, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok vonatkozzanak! Nem helyes kinézet/testtípus alapján válogatni. A feljavított testek megkülönböztetése nagyon gyakori. Hatalmas a közösségi médiában és még a való életben is. Nem próbálom meg játszani az áldozatot, csak megosztom a valóságot, ami történik.

– írta a témában Instagram-oldalán Mary Magdalene, aki eddig több mint 150 ezer dollárt, azaz lassan 62 millió forintot költött a különböző kozmetikai beavatkozásokra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik