Szórakozás

Béres Anett két hét múlva végleg leveheti a gerincmerevítőt

Hamarosan a mankót is elhagyhatja.

Béres Anett két hónappal a balul elsült teaszeánsz után a Reggeliben adott helyzetjelentést az állapotáról és felépülésével kapcsolatban.

Elmondta, hogy fokozatosan elkezdheti elhagyni a gerincmerevítőt, ami kilenc hete tartja a hátát, két hét múlva pedig véglegesen lekerül róla. A mankóra is már csak legfeljebb három hétig lesz szüksége. Annak ellenére, hogy az orvosok eleinte azt mondták, hogy egy év lesz, mire teljesen rendbe jön, villám tempóban halad a gyógyulással.

Hoztam egy rossz döntést, annak lett egy rossz következménye, de utána velem csak jó dolgok történtek, amikért csak hálát adhatok. Éltem az életemet, és ez kizökkentett engem a mókuskerékből, és olyan dolgok történtek velem, amiket soha az életben nem tettem volna meg

– fogalmazott a balesettel kapcsolatban. Példának felhozta, hogy kényszerűségből ismét visszaköltözött az anyjához, és imád vele lakni.

Arról is mesélt, hogy másfél héttel ezelőtt milyen volt találkozni a megmentőjével Siklóson.

Kapcsolódó

Amikor kiszálltam az autóból könnyeztem, láttam, hogy neki is kicsit folyt a könnye, anyunak is.

Kapcsolatuk az életre szóló találkozás után sem ért véget, a férfi folyamatosan érdeklődik a hogyléte felől, azóta már háromszor beszéltek telefonon.

A legnagyobb tanulság számára az egész esetből, hogy jobban kell értékelnie azt, amije van, a barátait és a családját, akik végig mellette voltak, de a munkáját is, amit nagyon szeret, és alig várja, hogy újra belevethesse magát.

Kapcsolódó
Béres Anett: Két munkahelyem van, és van, amikor többet dolgozom, mint egy férfi
Azoknak a kommentelőknek válaszolt, akik azzal vádolták, unalmában döntött úgy, hogy részt vesz az ayahuasca-szertartáson, ami végül majdnem az életébe került.

Nem is értem, miért mentem el erre a szeánszra. Volt egy dolog, ami miatt ki voltam borulva, de igazából ez egy semmiség ahhoz képest, amit értékelni kell. Rájöttem, hogy jobban kell szeretnünk önmagunkat. Végül is megkaptam, amiért mentem

– mondta.

Azt is elárulta, hogy bár eleinte nem akarta nyilvánosságra hozni a vele történteket, de most már azért beszél róla ilyen nyíltan, hogy mások tanulhassanak az ő hibáiból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik